Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Kumlaanstalten
Registrerad
Mar 2007

Problem med ny dator.

Hej, har ett udda problem med min dator jag fick häromdan.

Specs.

Cooler Master Centurion 534 Svart, Aluminium Front (utan nätagg)
NorthQ 4001AT, ATX 400W, 120mm fläkt, 12-17dBA, 2xSATA, PCI-E, 20/24pin
AMD Athlon 64 X2 4000+ 2.1GHz Socket AM2 1MB, BOXED m/fläkt
Corsair Value S. PC5300 DDR2 1024MB Kit w/two matched Value Select 512MB
MSI K9N NEO-F nF-550, S-AM2, DDR2, PCI-E
Samsung SpinPoint T166 320GB SATA2 16MB 7200RPM
XFX GeForce 7600GS 256MB DDR2, PCI-Express, 2xDVI/HDTV, 400/700Mhz
Samsung DVD-brännare SH-S182D Svart OEM

Lyckades få in windows och köra datorn några timmar, sen tvärdog den.
Nu när man startar den så är den igång i ca 1min sen så dör den och powerled:en står o blinkar som om den är i standby-läge. För att få den att starta igen så måste jag bryta strömmen i ca 10 sek.

Spelar ingen roll om jag är i bios o pillar eller försöker boota windows, den dör efter ungefär lika lång tid endå.

Har testat all vanlig skit. Annat nätagg, grafikkort, dragit ur alla diskar etc. Dör endå. Den är inte för varm ~35 grader.

Blir verkligen galen, har läst att MSI har haft lite problem med att datorn startar om sig lite då o då, men denna är precis som att den är på timer.

Kan det vara moderkortet som har gett sig efter bara någon timma?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Nyköping
Registrerad
Mar 2007

Hej! du kan ju köra något test av dina delar o se om dom värkligen fungerar som dom ska. Kan ju vara ett fabriksfel? och så testa någon del i taget på en annan dator för att se om det ligger nått fel i dom?