Epox ingen kontakt med skätm, mus eller tangentbord

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Sundsvall
Registrerad
Apr 2007

Epox ingen kontakt med skätm, mus eller tangentbord

Hej jag har problem med min dator. Den stod på hela dagen igår, med skärmen avstängd.
När jag kommer hem några timmar senare så startar jag skärmen och den börjar blinka, det brukar då bara vara att röra på musen så startar den. Denna gång hände det inte utan jag rörde på musen några gånger men inget hände, lampan blinkade fortfarande bara.
Jag stängde därefter av datorn på knappen och startade den igen, då började datorn att låta (vilket har hänt innan), jag stänger av den på knappen igen som jag brukar göra när den låter, och startar den sedan. Då hittar datorn varken musen, och tangentbordet och med skärmen var det samma problem som innan.
På moderkortet finns det en liten display där det står siffror. Igår stod det 32, och i moderkortets manual står det att det betyder reserved, vilket jag inte förstår vad det innebär.

Idag då jag testat lite, har det stått 30 hela tiden. Jag har kopplat ur komponent efter komponent, och det har fortfarande bara stått 30.
Jag vill också tillägga att går att trycka in och ut CD-ROMEN och att nätverkskortet lyser då jag sätter in nätverkssladden.
Mitt grafikkort är Epox 8RDA+

Länk till manual
http://www.epox.nl/downloads/files/manual/mu-8rda&+11.pdf

Jag undrar om någon kan hjälpa mig

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Scania-Earth-Milky way
Registrerad
Nov 2001

Se över kondensatorerna på moderkortet. Så här ska de inte se ut.
http://www.badcaps.net/ident/

Vägra fx 3of4 Pi 1M 1.84 s Memory remapping
Minnen har ingen egen hastighet. Märkningen anger bara vilken hastighet minnena uppges klara