problem med ett ASUS M2N4-SLI NF4 SLI SKT-AM2 ATX

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Maj 2004

problem med ett ASUS M2N4-SLI NF4 SLI SKT-AM2 ATX

Hoppas ja lägge denna tråd rätt.

Skulle flytta över alla delar från mitt gamla chassi till mitt nya chassi jag köpt. När
jag hade flyttat över allt och bootade upp vart de inga felsingnaler men datorn stängde av sig efter typ 3-5 sekunder. Har dubbelkollat alla kablar, Har även testat ett annat nätagg med samma resultat.

Någon som vet vad det kan vara för problem eller va man kan göra.

Grejerna jag har flyttat är dessa grejer

Moderkort: ASUS M2N4-SLI NF4 SLI SKT-AM2 ATX
Cpufläkt: SCYTHE NINJA PLUS B HEATPIPE
Cpu: AMD ATHLON 64 3800+ SOCKET AM2 512KB BOX

Stationär 1: Cooler Master Cosmos 1000,IntelCore Quad Q6600@2,40ghz,Raptor 74Gb, Win7 64bit, Gigabyte Ga-Ep Ds4, Ati Radeon HD 4870.

Stationär 2: Fractal Design Define XL, Intel Core I7 2600K@3.40GHZ, Intel 320 Series 80GB SSD,Noctua NH-U12P Win7 64bit, ASUS P8Z68-V PRO/GEN3, Asus Hd 6870.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
gggggggggg
Registrerad
Dec 2003

sittter cpu kylaren dåligt kanske ?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Maj 2004

Ska testa att montera ner hela datorn ikväll och sätta ihop allt igen, och se om det fungerar.

Okej uppar denna tråd nu. Har konstaterat ikväll att mitt moderkort är trasigt.

Och imorrn tänkte jag beställa nytt vet ej om ja ska ta och beställa nytt minne och cpu åxå.

Behöver tips på ett moderkort ett bra minne och sen en bra cpu.

Stationär 1: Cooler Master Cosmos 1000,IntelCore Quad Q6600@2,40ghz,Raptor 74Gb, Win7 64bit, Gigabyte Ga-Ep Ds4, Ati Radeon HD 4870.

Stationär 2: Fractal Design Define XL, Intel Core I7 2600K@3.40GHZ, Intel 320 Series 80GB SSD,Noctua NH-U12P Win7 64bit, ASUS P8Z68-V PRO/GEN3, Asus Hd 6870.