Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Nov 2006

Något är fel..hjälp please.

Jag har ett problem som besvärade mig för ca 2 månader sedan. Nu är problemet tillbaka och det vore himla bra om någon kunde hjälpa mig ta reda på vad som kan orsaka det. Detta är vad som händer:

Ofta när jag spelar (World of Warcraft i detta fallet) och samtidigt spelar musik brukar ljudet börja hacka samt att spelet "hackar". Känns som att spela på en budget dator typ, med tanke på att min dator är relativt ny känns det tråkigt att något sånthär ska hända.

Detta är vad jag sitter med:
AMD x2 4200+ dual core
1gb gb DDR2
x1950XT
Realtek HD audio output (ljudkort - som tydligen finns i moderkortet för jag ser inget "externt" ljudkort som tex grafikkort.)

Så, någon som vet vad som möjligtvis kan orsaka detta? Börjar bli extremt irriterande och vore prima om man kunde fixa skiten.

Tack i förhand.

FD Meshify C TG | 9600k @ 4800Mhz (1.27v) | Cryorig H7 Quad Lumi
MSI Z390-A PRO | G.Skill 16GB 3200Mhz CL16 | Samsung 860 EVO
Palit RTX 2070 | Seasonic Prime Ultra 750W

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Surahammar
Registrerad
Aug 2006

1gb låter lite skulle rekomendera 2gb men det är jag det

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Sthlm
Registrerad
Okt 2003
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Mr Macke
1gb låter lite skulle rekomendera 2gb men det är jag det

Precis, för lite RAM. Minst 1,5 gb dock helst 2 gb vore susen.

www.faihido.com - Musikgrupp jag grundat med min bror
www.mathiaskholm.se - Personlig hemsida
www.faihidoadministration.se - Administrativa vårdtjänster på distans
www.medicinsksekreterare.se - Samlad information för vårdadministratörer/medicinska sekreterare

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Jan 2006

Växlingsfilen kan vara boven, har du den på 1,5 gb?
Annars tror jag på mjukvarufel, drivrutiner kanske.

|| Gigabyte GA-MA790X-UD3P || AMD Phenom II X4 955 @ 3,8 GHz || 2*2 GB Kingston HyperX PC8500 || Asus Radeon HD 5850|| Zalman ZM600-HP600W || Windows 7 64-bit ||