Ljudproblem i Bioshock

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jun 2005

Ljudproblem i Bioshock

Har nyss införskaffat Bioshock och skulle precis spela det för första gången. Ljudet är dock helt åt skogen, knastrar och har sig, så det inte går att höra någonting vettigt bortsett från knaster. I huvudmenyn och första cut-scenen fungerar det utan problem men sen brakar oljuden loss.

Har provat att söka efter svar på Bioshocks/2k Games hemsidor och uppdaterat ljudkortets drivrutiner utan framgång.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Trakten
Registrerad
Aug 2003

Har samma problem och det berodde i mitt fall på ljudkortet. Spelet har problem med Audigy-serien.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jun 2005

Okej, finns det någon lösning till detta?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Umeå
Registrerad
Dec 2004

Har du windows vista? En kompis hade iaf det problemet då. Han löste det med att ladda ner nya drivrutiner. Alltså itne de som följde med vista.

i5 6600k@4,4 Ghz | 32Gb minne | 250 Gb SSD | Canon 70D; 11-16; 18-35 f1,8; 70-300 |
http://www.carpediem86.se

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jun 2005

kaptenperre,
Menar du drivrutiner till ljudkortet eller uppdateringar till Vista? För har laddat ner nyaste drivrutinerna till ljudkortet som förövrigt är ett Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Apr 2003

Har också lite problem med ljudet, oftast fungerar det utmärkt men ibland så hörs inte skotten när man skjuter och allt låter allmänt osyncat även att det inte laggar.

Ah-ah, I know what you're thinking. Did he fire six shots or only five? Well to tell you the truth in all this excitement I've kind of lost track myself. But being this is a .44 Magnum - the most powerful hand gun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question, do I feel lucky. Well, do ya punk? -Dirty Harry

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jun 2005

Provade att spela lite nyligen och upplevde också att ljudet var osynkat med karaktärerns rörelser.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Växjö
Registrerad
Jul 2001
Citat:

Ursprungligen inskrivet av spixz^^
Har också lite problem med ljudet, oftast fungerar det utmärkt men ibland så hörs inte skotten när man skjuter och allt låter allmänt osyncat även att det inte laggar.

Jag har exakt samma problem, man förlorar lite av inlevelsen när ljudet från vapnet helt plötsligt försvinner ibland.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Malmö
Registrerad
Aug 2003

Värst vad alla har problem, har inte stött på något konstigt i spelet och jag har audigy 4.

Corsair Carbide 200R chassi med 2x120mm
i3-4370 @ 3,8GHz, 8GB DDR3
Asus Geforce GTX 1050 Ti 4GB
Windows 8.1 64Bit

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Nynäshamn
Registrerad
Jan 2004

får också probs med att ljuden från gevären försvinner då och då, men inte tillräckligt mycket för att jag ska störa mig så mycket på det.

(Soundblaster Audigy 2 ZS)

Du vet att det är måndag när du upptäcker en landmina i din frukost. - Garfield

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Varberg
Registrerad
Okt 2003

Inga problem här heller sitter med vista 64 och Soundblaster Audigy 2

Core2Quad Q9400@3.4GHz' Corsair 8GB DDR2 PC6400 XMS2 XTREME' P5K-E' Geforce 9600gt sielnt'

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Västkusten
Registrerad
Okt 2001

stäng av eax så funkar det bättre. hade våldsamma problem med mitt audigy se innan jag bytte till ett 64mb xfi.

GUD VÄLSIGNE DIG!
Xeon W3680 3.33Ghz - 24Gb DDR3 - GTX970 - Killer NIC - Coolermaster Stacker
---------------------------- www.roaddogs.se ------------------------
------- Bofors Interstellar - A Star Citizen Corporation --------
---------------------------------- Twitch ---------------------------------