Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
stockholm
Registrerad
Dec 2006

counterstrike

tja, jag försöker få igång mitt CS men det vill inte funka. när jag sätter på spelet kommer en ruta upp som ser ut:

sorry lite dålig bild.

någon som vet hur jag löser problemet, jag kunde spela för någon månad sen och då funkade allt prima.

mvh advisor

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Örebro
Registrerad
Jul 2004

Testa installera om

Det var High noon. Om solen i Africa en truckförare kommer från East till Weast på huvudvägen. och exact vid eqvatorn vid Africa. Landskapet är totalt slät.
-haxorn

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
stockholm
Registrerad
Dec 2006

har prövat, samma resultat:/

mvh advisor

Trädvy Permalänk
Hedersmedlem
Plats
Linköping
Registrerad
Okt 2006

är det så att du plötsligt installerat cs eller slutade det bara funka en dag? Gjort några förändringar kanske? Installerat senaste drivisarna?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Aug 2004

kör du vista? prova kör som administratör om du har UAC påslaget.
annars om du har 2 kärnor välj bara att starta med en cpu-kärna

Dator - Eizo S2431W, Phantek Enthoo Pro, Intel i7 4970K, CM Hyper EVO 212, Asus Z97, Samsung SSD 840 Pro 128GB, 16 gb Kingston DDR 3 1833Mhz, Gigabyte Geforce Windforce 970, Asus Zonar DG, 2st x 3 TB WD RED, Logitech MX518, Sennheiser Momentum, Qpad Pro MK80!

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jun 2006

Humm såg att du körde vista nu annars hade jag kunna hjälpa lite kanske... Vet inte hur många underliga konstiga buggar/fel jag har stött på i cs:)

1. Core i5 q6600, r280x, 4gb ram ddr3, 22tum benq widescreen.
2.P4 3.2ghz(zalman kylning) ,19" skärm crt hundai med mer.
4.Commodore 128!

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Vid datorn
Registrerad
Feb 2007

Alldeles nyligen hakade glocken upp sig för mig, den mosade utt ett magasin på ca 1 sekund. Men ammon tog aldrig slut, så oturligt nog trodde en admin i mitt lag att jag fuskade väldigt mycket. PGA att det buggade sig är jag nu parmanent bannad på den servern som tyvvär också var en av mina favoriter.

Har du installerat något annat program nyligen? Jag kommer ihåg att Winamp samt flera andra småprogram gjorde så att HL_Launcher kraschade på min zepto med Vista Premium 32 bitars.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
stockholm
Registrerad
Dec 2006

provat allt de där:/ , fortförande samma problem. inget annat som kan va fel?

mvh advisor

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Jan 2003

Får inte heller igång mitt cs.
Funkade prima igår, men idag när jag skulle starta så vägrade den gå in på vald server..

Den laddar och tänker efter att man klickat på servern, men så hänger sig HL.exe..

pingen står fast på 16.3 typ.
Kör xp, funkade igår, men inte idag, har inte gjort några förändringar.
Har testat att installera om, någon som har något tips på vad det kan va?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Nynäshamn
Registrerad
Jan 2004

exictence, testat kompabilitetsläge med winxp?

Du vet att det är måndag när du upptäcker en landmina i din frukost. - Garfield

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
stockholm
Registrerad
Dec 2006

har gjoert det. :/ exakt samma resultat, snällla hjälp måste snart på lan.

mvh advisor

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Jun 2006

Har samma problem med mitt CounterStrike Source. Det vill helt enkelt inte starta. Har defragmenterat hårddisken, defragmenterat installationsstället, startat om steam, startat om min dator XX antal gånger, installerat om spelet. Yaiks

Det hände en gång förut men då räckte det med att starta om datorn.

Sitter på:

Vista Ultimate
C2D E6400
X1900XT
2 GB Corsair 800mhz
GA-965P-DS3

Det funkade i förrigår ska ni veta ^^

Men jag hoppas att det löser sig för dig!