C&C3/Generals ingen muspekare

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Knutby
Registrerad
Mar 2007

C&C3/Generals ingen muspekare

Nu börjar jag tröttna.

Både på C&C3 samt Generals så flimmrar bara muspekaren när jag kommer till den första menyn. Det måste finnas fler med samma problem. Jag har de senaste drivrutinerna till mus, grafik samt moderbord.

Jag har följande:

AMD Athlon 64 X2 5000+ 2,6GHz 2x512KB AM2

MSI K9N Platinum

BFG 7950GT 512Mb

2048 minne

Jag vet at det stod på C/C3 att det inte stödje 64 bitarn men det måste väl finnas någon patch samt varför funkar inte Generals???

En desperat!

Chassi: Antec 1200, CPU: Intel 2600K 4.7Ghz +NH-D14, MB: Asus Maximus Extreme 4 ROG B3, Minne: 16gb Corsair Vengeance Pro Red 2133MHz, GPU: Asus GeForce GTX1080 8GB ROG Strix OC DC3 2063/11206, PSU: Corsair AX1200, Skärm: Dell 27" U2711 2560*1440, OS Disk: Intel 520 120GB, Mus: Logitech G9, OS: W10 Pro X64, Fläktkontroller: Scythe Kaze Master Pro 5.25", Extra HDD: Intel G20 80Gb, Samsung Spinpoint F1 1Tb/32mb/500mb/16mb

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Vasa
Registrerad
Sep 2006

Re: C&C3/Generals ingen muspekare

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Old KnotVillage
Nu börjar jag tröttna.

Både på C&C3 samt Generals så flimmrar bara muspekaren när jag kommer till den första menyn. Det måste finnas fler med samma problem. Jag har de senaste drivrutinerna till mus, grafik samt moderbord.

Jag har följande:

AMD Athlon 64 X2 5000+ 2,6GHz 2x512KB AM2

MSI K9N Platinum

BFG 7950GT 512Mb

2048 minne

Jag vet at det stod på C/C3 att det inte stödje 64 bitarn men det måste väl finnas någon patch samt varför funkar inte Generals???

En desperat!

Hmm , jag spelar C&C3 utan några probs under windows vista 64 , har en X64 processor med...
Generals har jag inte testa ännu då mina skivor tycks ha fått fötter o gömt sig

Stationär »AMD FX 8350 4Ghz |Antec Kuler 620 | ASUS Sabertooth 990FX R2.0| PSU Corsair TX 850 80+Bronze | Chassi Obsidian 750D | 16 Gb ram @ 1600 Mhz | 780 OC 3GB | SSD Kingston 120 Gb + WD 1Tb | OS Win 10
Netbook | Asus Eee Pc 1000 H |

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Knutby
Registrerad
Mar 2007

Re: Re: C&C3/Generals ingen muspekare

Citat:

Ursprungligen inskrivet av OttO36
Hmm , jag spelar C&C3 utan några probs under windows vista 64 , har en X64 processor med...
Generals har jag inte testa ännu då mina skivor tycks ha fått fötter o gömt sig

VAD FAN ÄR FEL!!! och varför står det på kartongen att det inte stödjer 64 bit?

Då får man köra uteslutsmetoden.

Är det någon som kör med BFG 7950 GT?

Är det någon som jör med MSI K9N Platinum?

Musen spelar ingen roll och AMD 5000+ borde ju en del köra med annars får man skaffa 6000+ och se om det går bättre.

Chassi: Antec 1200, CPU: Intel 2600K 4.7Ghz +NH-D14, MB: Asus Maximus Extreme 4 ROG B3, Minne: 16gb Corsair Vengeance Pro Red 2133MHz, GPU: Asus GeForce GTX1080 8GB ROG Strix OC DC3 2063/11206, PSU: Corsair AX1200, Skärm: Dell 27" U2711 2560*1440, OS Disk: Intel 520 120GB, Mus: Logitech G9, OS: W10 Pro X64, Fläktkontroller: Scythe Kaze Master Pro 5.25", Extra HDD: Intel G20 80Gb, Samsung Spinpoint F1 1Tb/32mb/500mb/16mb

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Okt 2004

Ja spelar Generals iaf på en 64 bitar processor i Vista, men var tvungen att spela i xp kompabilitetsläge

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Knutby
Registrerad
Mar 2007

Vad hände annars, startade inte spelet eller var det ingen mus?

Installerade du inte XP kompatibelt läge eller startar du bara spelet i det?

Chassi: Antec 1200, CPU: Intel 2600K 4.7Ghz +NH-D14, MB: Asus Maximus Extreme 4 ROG B3, Minne: 16gb Corsair Vengeance Pro Red 2133MHz, GPU: Asus GeForce GTX1080 8GB ROG Strix OC DC3 2063/11206, PSU: Corsair AX1200, Skärm: Dell 27" U2711 2560*1440, OS Disk: Intel 520 120GB, Mus: Logitech G9, OS: W10 Pro X64, Fläktkontroller: Scythe Kaze Master Pro 5.25", Extra HDD: Intel G20 80Gb, Samsung Spinpoint F1 1Tb/32mb/500mb/16mb

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Okt 2004

Jag startar bara spelet i det, eftersom spelet annars endast var helt svart eller inte visade ngn muspekare inne i menyn så jag inte kunde komma vidare

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Knutby
Registrerad
Mar 2007

Kan det vara grafikkortet som inte lirar med spelet?

Chassi: Antec 1200, CPU: Intel 2600K 4.7Ghz +NH-D14, MB: Asus Maximus Extreme 4 ROG B3, Minne: 16gb Corsair Vengeance Pro Red 2133MHz, GPU: Asus GeForce GTX1080 8GB ROG Strix OC DC3 2063/11206, PSU: Corsair AX1200, Skärm: Dell 27" U2711 2560*1440, OS Disk: Intel 520 120GB, Mus: Logitech G9, OS: W10 Pro X64, Fläktkontroller: Scythe Kaze Master Pro 5.25", Extra HDD: Intel G20 80Gb, Samsung Spinpoint F1 1Tb/32mb/500mb/16mb