crysis grafikfel :S

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Feb 2006

crysis grafikfel :S

tjena. fixade nyss en cd-key till crysis mp betan och installerade skiten och skulle prova spela det men det vill inte fungera som jag vill att det ska göra.

så här ser det ut när jag lirar det: http://www.fuskbugg.se/pub/misc/crysisfel.JPG

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Mar 2007

testat det gamla vanliga och installera om drivrutiner och testa att installera om demot?

Mvh Jack

[fractal design node 304] :: [ASRock z77E-itx] :: [i5 3570k] :: [GTX 670]
[Corsair VENGENCE 8GB] :: [Intel 330 160GB, Seagate barracuda 2TB]
[FSP aurum gold 600watt]

----

Surface Pro 3

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Feb 2006

har provat installera om allt skit

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Feb 2005

Har du..

  • ..samma problem med sp demot?

  • Uppdaterat grafikdrivrutiner? (Nvidia har specialdesignade)

  • Uppdaterat DirectX?

  • Klockat grafikkort? Klocka i så fall ner till originalklock.

  • Kört på XP eller Vista? Officiellt så har mp betan inte stöd för Vista.

  • Testat alla inställningar i Crysis? -Allt från low till high och utan AA.

  • Ställt in från grafikkortet att låta applikationen styra alla inställningar?

Lycka till

i7 920 | 12GB DDR3 | GTX 480 | GA-X58A-UD7 | 160GB SSD X25-M G2 | 1TB F3 HD103SJ | W7 64-bit | Mac Mini
Webb: bluekitestudios.com

Trädvy Permalänk
Avstängd
Plats
Norrköping
Registrerad
Okt 2005

Fick samma problem... ungefär. Testat allt som är möjligt. Men problemet kvarstår. Det konstigaste jag varit med om på länge. :/

Intel Core i7 3770K@3.5, ASUS P8Z77V-DELUXE, 16GB RAM, GeForce GTX 660 Ti, ASUS XONAR ESSENCE STX, SAMSUNG 830 256GB SSD, 5x Samsung HD204UI, 4x WD40EFRX, 1x Western Digital Caviar Green WD20EARX, 1x Samsung HD103UJ, Windows 8.1 Pro