Problem och dylikt i Gears of War

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Dec 2003

Problem och dylikt i Gears of War

Tjenare,

Andra tråden blev låst tack vare nedladdning (AJA BAJA) och jag tänkte starta upp det här för att få en inblick i problemen som många av oss verkar ha i Gears of War.

Själv har jag stött på en mängd problem, till exempel att spelet vägrade spara efter varje checkpoint även fast jag var inloggad på en live konto (som spelet noterar att man ska vara), det slutade helt enkelt med att jag inte orkade köra om större delen av Act1 och istället hoppade till Act5 (eftersom jag redan har klarat spelet på 360 förr).

Sedan är det ett riktigt irriterande problem med fryslaggningar, det spelar ingen roll vilken inställning man har på spelet, men då jag kan spela Crysis i DX10 på high och COD4 på högsta grafik med 4AA utan några som helst problem tycker man att det inte borde förekomma sådana här i Gears of War, men tyvärr verkar det förekomma allt för ofta.

Jag har också upptäckt ett annat problem på just PC versionen av GoW (Har inte noterat detta på 360 versionen), väldigt ofta i Act5 så stannar ens "polare" upp och man måste gå hela vägen tillbaka och försöka få med dem, speciellt efter en checkpoint där dem oftast automatiskt spawnar bredvid en.

I alla fall, lite problem här och där i spelet men tillsammans kan det bli jobbigt.
Nu till slutsaken, vad har ni stött på för problem i GoW?

i7 4790K @ 5.0 GHz 24/7 • Noctua NH-D15 • Gigabyte Z97X-SLI • Crucial 2x8GB DDR3 9-9-9-24 • ASUS ROG STRIX Geforce 1080 GTX @ 2075MHz Core • Samsung 24" SM2443 + Philips 220CW 22" • X-Fi XtremeMusic • CM HAF X • Fractal Design Integra R2 750W

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jan 2005

Mycket frysningnar och dålig prestanda i Act5.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Nov 2007

Vet inte i vilken Act jag är i, men jag får ett Microsoft Visual++ Runtime library Runtime Error! på banan direkt efter första berserkern. Den kastar ut mig varje gång. Jag får även de lagg som Sanasin pratar om. Har förvisso inte fullt en lika vass rigg, men jag kör i alla fall med 2 Gb RAM, AMD x2 4200+ och ett 8800GT 512, så det borde inte lagga på 800*600.

Och ja, jag har letat efter lösningar på nätet, och inget av det jag provat har fungerat. Har haft problem med spel förut, men aldrig har jag upptäckt så många som verkar ha problem med krascher. Jag kommer i alla fall ringa Microsoft imorgon, och löser de inte mitt problem, och vägrar lämna tillbaka pengarna, då anmäler jag dem till Allmänna ReklamationsNämnden.

Intel i5 2500 | Corsair 1600 8 Gb | GTX 560Ti | Corsair GT SSD 60 Gb | WD Caviar 640 Gb | Corsair 750 W | W7 64

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Örebro
Registrerad
Jul 2007

Den enda verisionen som inte funkar som den ska är just kopierade skivan. Jag köpte spelet i förrgår och det funkar utmärkt. Btw, hade samma problem som er i den ikka så moraliskt bra kopian

Trädvy Permalänk
Avstängd
Plats
Kolsva
Registrerad
Sep 2003

Säker på att det är bara kopian som strular, har köpt men inte fan fungerar spelet längre än 60-70sec

Gnäller om att jag har för gamla AMD drivrutiner, spelet kräver 1.3.2.16 men det nyaste som AMD har är 1.3.2.0053 (står 1.3.2.16 men det är det inte)... visst spelet kan installera drivrutinerna med men dom är på 1.3.2.0.

Snepippad i dajmkryset spel.

ATI TALIBAN.
Är inte någon expert, men jag har inte akne heller.
NEVER UNDERESTIMATE THE POWER OF STUPID PEOPLE IN LARGE GROUPS.. "Betala i förskott på blocket?" tråden.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Nov 2002

om man klarat spelet på xbox 360 så köper man inte det på PC såvida man inte har massa pengar som sammlar damm i ett hörn...

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Hörby
Registrerad
Mar 2004
Citat:

Ursprungligen inskrivet av pazu
om man klarat spelet på xbox 360 så köper man inte det på PC såvida man inte har massa pengar som sammlar damm i ett hörn...

Om man vill spela nya kapitel köper man det

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Jul 2007

Ni som får frysningar, kör ni i Vista? Jag körde nämligen i Vista förut, och fick frysningar hela tiden. Bytte sedan till XP och allt flyter perfekt. Jävla skitoperativsystem.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Maj 2002

Problem jag stött på är att dom datorstyrda gubbarna man har med sig har en förmåga av att bugga ur och fortsätta skjuta mot platser där man redan dödat monster,. en annan bug ja stöter på allt för ofta är att jag lycks fastna i väggar, billar etc när man tar skydd, kraftigt irriterande när man sitter fast i ett objekt och måste ladda om i hopp om att det inte ska hända igen.

Intel Core i7.2600 3.4GHz @ 3.4 Ghz // Corsair XMS3 DDR3 1600MHz 12GB // ZOTAC GeForce GTX 780 3GB // Gigabyte GA-H67MA-UD2H // Logitech G19 // Logitech G5 // Philips 190CW // LG L245wp 24" // PSU: Corsair TX750W // Chassi: Corsair Carbide 500R

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Mar 2007

jag har också haft många problem..

mitt spel dör rätt ofta, ofta när det är något som precis hänt som t.ex en film eller något som rasar, verkar inte vara några överhettningar dock, så jag fattar inte, det kraschar bara och så får man den där rutan där man kan välja "stäng" endast..

i kapitel 2 (tror jag) när fladdermössen kommer, när man är i en gränd och får inte nudda mörkret och måste skjuta gasoltuber, där dör det ALLTID, fick använda unlocker för att komma förbi det och kunde spela ungefär 1h framåt i spelet sen dog det igen, jag vill ju inte behöva skippa massa delar!

och nyss fick jag dessutom: (kan bero på Windowblinds enligt vissa, men det hjälpte inte att stänga av det och starta om, måste jag avinstallera tro?)

----------------------------------------------------------------------------------------

Runtime error!

Program: E:\Spel\Gears Of War\binaries\Startup.exe

This application has requested the runtime to terminate it in an unusual way.
Please contact the application's support team for more information.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Microsoft är kassa på att skapa buggfria spel!
Sedan jag såg filmer och bilder för första gången har jag velat lira det, och det är otroligt kul på CO-OP på lan, men inte när det dör stupikvarten..
Är det min dators fel?,

Intel P4 3.0Ghz
ATI Radeon X1950 512MB AGP-8
120GB IDE hårddisk
1GB DDR

tack & lycka till med RAAM