Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Gävleborg
Registrerad
Jun 2003

hackar i cod4

Hej tänkte sätta mig igår och prova cod4 men det hackar och flyter inte alls, ja har provat att pilla med inställningar men enda som hände var att alla gubbar, vapen osv vart svart. Nu hade ja ju inte så stor koll på va man skulle slå av utan provade bara. Jag uppdaterade drivrutinerna för grafikkortet igår också, directx9c har ja sen tidigare.

Fast ja tycker ja borde kunna köra det med rättså höga inställningar..

Komplett gamerI30
Gigabyte GA-965P-DS3 P965 Socket-775
Intel Core 2 duo E6700 @ 2.67GHz
Corsair value S PC5300 DDR2 2048MB
Samsung spinpoint T133s 400GB SATA2 16MB 7200
Geforce 7950GT 512MB DDR3, Heatpipe

Nån som vet vad det kan vara och har lite tips?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Malmö
Registrerad
Okt 2004

Stäng ner sync every frame och aa. om du inte redan gjort det?

Mmmmm

Trädvy Permalänk
Inaktiv
Registrerad
Jul 2006

CoD-motorn är väl inte världens mest optimerade motor, gissar att du får leva med hacket. Eller sänka inställningar.
Sedan finns det många drivrutinsinställningar som kan göra under åt FPS:en.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Finland
Registrerad
Apr 2005

Tyckte det var lite väl hackigt själv oxå (liksom i fysik motorn själv hur gubbarna rör sig när de springer osv) trots FPSen var ok men visar sig vara frameskip som gör det och med sync every frame tycks det flyta på smidigare, iaf för mig. Trodde att det skulle endast vara Vsync men eftersom FPSen varierar lika mycket som när det är avslaget och spelet flyter på smidigare med det påslaget tycks det inte vara "vsync" heller då jag testat stå mot en vägg och fpsen gick över refresh raten.

Intel® Core i5-4670K @ 4.4GHz | ASRock Z87 Extreme 6 | G.Skill Sniper 2x8GB @ DDR3-1866 CL9 | Samsung 840 Pro 128GB + Evo 850 500GB | Gigabyte GTX 970 G1 (överklockat) | SuperFlower Titanium 1000W | BenQ ZOWIE XL2540 240Hz | Phanteks PH-TC14PE | M-Audio Q40 hörlurar | Logitech MX-518 | Razer Mantis Speed | Windows 10 x64 Professional

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Kumla
Registrerad
Mar 2007

Har ungefär samma burk. Har allt på LOW och 1024x800 (?) tror jag. Ligger på 80-200 fps online.

gtx oc 460 @800mhz . i5 760 @3.6ghz . Noctua NH-U12P . Cooler Master 690 II

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Gävleborg
Registrerad
Jun 2003

Skumt fel det var då.. Ja installerad om och la in den DX9c som fanns med, då funka det klockrent me godis på.

Skitbra spel iaf!