Meny-fel i NFS: ProStreet??

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Norrland
Registrerad
Sep 2007

Meny-fel i NFS: ProStreet??

Nånting är galet med menyerna här. Allting går skitsnabbt, det är ingen laddningstid när spelet startar och "sensen" på knapparna när jag bläddrar i menyerna är väldigt hög. Går inte att bara hoppa ett steg, utan den hoppar 2-3 på ett tryck. Håller man inne en piltangent så låter "knappljuden" ungefär som en kulspruta.
Verkar också som att animationerna i menyernas bakgrund är snabbare än de borde vara. Ljudet och bilden i spelet och i filmklippen är som vanligt så jag fattar inte vad som kan vara fel.

Tidigare idag gick det att spela men nu kan jag inte välja vilken sorts race jag vill köra i Carrier-mode, för de menyerna döljs. Inget konstigt med det då det är meningen att de ska kunna göra det. Det skumma är att det står att man ska trycka enter för att visa menyn men när man gör det så visas den i typ 1 sekund och sen döljs den igen.

Kortfattat: Menyerna och vissa animationer är onormalt snabba, nånting är fel.

Nån annan som råkat ut för samma sak?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Dorada
Registrerad
Mar 2007

Testa köra spelet med en kärna,om du nu har en multi-core processor.

His gemstones, they fruity pebbles,
just like Flinstones.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jan 2007

prova slå på v-sync

i5 4670k@4.4GHz | 16GB Corsair Vengeance Pro | EVGA GTX 970 SC | Antec 1220 H20 |

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Linköping
Registrerad
Aug 2004

Vad jag vet ska spelet vara bra optimerat för multi-core...

Senast redigerad av Loxus, 2004-08-02 klockan 13:13

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Norrland
Registrerad
Sep 2007
Citat:

Ursprungligen inskrivet av hockexx
prova slå på v-sync

Där var felet. Tack!

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jan 2007
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Edwaard
Där var felet. Tack!

i know, im the man ;D

i5 4670k@4.4GHz | 16GB Corsair Vengeance Pro | EVGA GTX 970 SC | Antec 1220 H20 |