Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Finland
Registrerad
Okt 2007

Problem med cod4

Hej!

Jag köpte just ny dator med Vista hade en dator med XP förr och cod4 funkade klockrent det gör det fortfarande men när jag skall starta mulriplayern får jag ett fel medelade: iw3mp.exe har sluata fungera

har installerat nya divisar för grafik kortet och ljudkortet samt av installerat spelet X antal gånger!

nån som stött på samma problem?

Fujitsu Esprimo Q510

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stenungsund
Registrerad
Apr 2002

Själv får man felmedelande "r6002 -floating point support nod loaded" vid start. men multiplayer fungerar dock.

Spela Arma II i Plutonstruktur
ARMA II - SWEDISH STRATEGIC GROUP

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Nov 2005

har du laddat ner den nya patchen?

v1.1 är bara en ny iw3mp.exe fil, ladda ner den + ladda ner 1,2 som också har släpps så ska det nog ordna sig.

jag sitter med vista ultimate x64 och jag har inte hatt problem emd det.

Survival of Earthquake skåne 2008

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stenungsund
Registrerad
Apr 2002

Patcherna hjälpte inte mitt prob iaf nått mysko med C++

Spela Arma II i Plutonstruktur
ARMA II - SWEDISH STRATEGIC GROUP

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Nov 2005

har du laddat ner c++ från Microsofts hemsida? annars gör det så ska det nog fungera.

Survival of Earthquake skåne 2008

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Finland
Registrerad
Okt 2007

c++?????
kan nån länka?

Fujitsu Esprimo Q510

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stenungsund
Registrerad
Apr 2002

Visual C++ eller? känns lite långsökt.

Spela Arma II i Plutonstruktur
ARMA II - SWEDISH STRATEGIC GROUP

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Finland
Registrerad
Okt 2007

har fortfarande inte fått löst mitt problem....F*N

Fujitsu Esprimo Q510