F.E.A.R. + Vista x64 = fps drop

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Sverige
Registrerad
Jun 2007

F.E.A.R. + Vista x64 = fps drop

Som topic antyder, när jag spelar F.E.A.R. med Vista x64 så flyter spelet på jättebra ett tag, men sen så börjar det helt plötsligt hacka asmycket och det enda som hjälper då är att starta om spelet. Sen fungerar det 10 min. till innan det börjar hacka.
Är det någon annan som upplevt detta problemet, finns det någon lösning?
Har version 1.08 av spelet.

CPU: i7 3770 GPU: Gigabyte GTX 780 MB: Gigabyte GA-Z77X-D3H PSU: Corsair 650W RAM: Corsair Dominator 32GB SOUND: Asus Xonar D2 + Sennheiser PC360 OS: Ubuntu 13.04 COOLING: Air MOUSE: G5 KEYB: Func KB-460 DISP: 2 x Dell U2711

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Östersund
Registrerad
Okt 2007

Kan bero på att du just använder 64-bit version av Vista. Det funkar inte riktigt som det ska vad jag har lärt mig. Men någon annan kanske vet varför, det kanske inte ens är för att du kör 64-bit heller. :S

Q9450 /|\ 9800GX2 /|\ Gigabyte EP45-DS3 /|\ 4GB RAM /|\ 500gb HDD

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
lammhult
Registrerad
Mar 2006

du har ju överclockat graffet. Kolla så att inte tempen går upp och att det är det som hackar. 8800 gt blir fakiskt ganska så varma

3870x2 tuffandes i datorn:):):) E6600@3,4 ghz, Thermalright Ultra-120 eXtreme, DS-3 P965 och shg:s egna ddr2@887,5 mhz:) Hiper HPU-4S730 Type-R Omnigrid II 730W Western digital 250 gb Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Gamer Retail Aplus Twin Engine Miditower

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Sverige
Registrerad
Jun 2007
Citat:

Ursprungligen inskrivet av aldabal
du har ju överclockat graffet. Kolla så att inte tempen går upp och att det är det som hackar. 8800 gt blir fakiskt ganska så varma

Skulle kunna prova utan klock, men grejen är att jag kan köra Crysis på max utan problem, men F.E.A.R. börjar lagga efter 5-10 min. Sen startar jag om spelet, vilket tar ca. 30 sekunder, så grafikkortet borde inte hinna kyla ner sig speciellt mycktet på den tiden heller. Konstigt det här, skyller på Vista.

CPU: i7 3770 GPU: Gigabyte GTX 780 MB: Gigabyte GA-Z77X-D3H PSU: Corsair 650W RAM: Corsair Dominator 32GB SOUND: Asus Xonar D2 + Sennheiser PC360 OS: Ubuntu 13.04 COOLING: Air MOUSE: G5 KEYB: Func KB-460 DISP: 2 x Dell U2711

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
lammhult
Registrerad
Mar 2006

ja då verkar det vara drivrutiner elel nått som spökar

3870x2 tuffandes i datorn:):):) E6600@3,4 ghz, Thermalright Ultra-120 eXtreme, DS-3 P965 och shg:s egna ddr2@887,5 mhz:) Hiper HPU-4S730 Type-R Omnigrid II 730W Western digital 250 gb Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Gamer Retail Aplus Twin Engine Miditower

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Sverige
Registrerad
Jun 2007
Citat:

Ursprungligen inskrivet av aldabal
ja då verkar det vara drivrutiner elel nått som spökar

Har senaste drivruntinerna installerade, så det är nog inte det...

CPU: i7 3770 GPU: Gigabyte GTX 780 MB: Gigabyte GA-Z77X-D3H PSU: Corsair 650W RAM: Corsair Dominator 32GB SOUND: Asus Xonar D2 + Sennheiser PC360 OS: Ubuntu 13.04 COOLING: Air MOUSE: G5 KEYB: Func KB-460 DISP: 2 x Dell U2711