Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Åland:)
Registrerad
Mar 2005

UT3 bråkar

Vete fan om det hör hit, men iaf.Aannars får någon snäll moderator gärna flytta den rätt.

Japp, jag har lagt in ut3 i min burk, konstigt nog så vill det inte riktigt som jag vill, går bra att spela instant action och sådant, helt lagg-fritt flyter på prima. Men, i campain läget låser sig hela maskinen när den skall spela upp film snuttar.

Hur kommer det sig? Man tycker att ddet skulle bråka när man spelar om det var maskinen som inte duger, och inte bara låsa sig helt spontant så fort det är film dags. Har prövat att patcha spelet, och installera om, samt leka lite medd bios, till ingen nytta. Knepiga är att det funkar bra på laptoppen som har 512 mb minne (1024, men den lånar 512 till grafikkortet) och ett riktigt sketet grafikkort, däremot går det ju inte att spela på den, då det laggar något omänskligt, men inte fan låser den sig i filmerna inte.

Burken är samma som i siggen, men med 8800GT 512mb grafikkort och 2gb kingston budget ram.

ASUS A8N-E| AMD Athlon 64 3200+@2380Mhz 100% Prime stabilt (Zalman 7700-CU)| sapphire X800 256Mb @447.43Mhz/428.14Mhz(856.28Mhz DDR)(Zalman VF700-cu LED)| 1024Mb Corsair XMS3200C2| OCZ modstream 520W| 23576poäng i 3DMark 01 1337 i 06 :)
"Non violence has never solved anything!" - Homer

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Sundsvall
Registrerad
Jul 2001

Jag gissar på möjligt codec-tjafs. Om du har något codecpaket installerat, bort med det.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Åland:)
Registrerad
Mar 2005

Hmm, hittar bara DivX, men då prövar vi ta bort den då.

Ädijt: Nepp, ingen framgång.

ASUS A8N-E| AMD Athlon 64 3200+@2380Mhz 100% Prime stabilt (Zalman 7700-CU)| sapphire X800 256Mb @447.43Mhz/428.14Mhz(856.28Mhz DDR)(Zalman VF700-cu LED)| 1024Mb Corsair XMS3200C2| OCZ modstream 520W| 23576poäng i 3DMark 01 1337 i 06 :)
"Non violence has never solved anything!" - Homer