Någon som har / har haft A8N32-SLI Deluxe med liknande prolem ?

Permalänk
Medlem

Någon som har / har haft A8N32-SLI Deluxe med liknande prolem ?

Hej, har ett Asus A8N32-SLI Deluxe, har 2 st 3700+, ena rullar stabilt i 2.9GHz och den andra i 2.6GHz, Nu äre såhär att ibland så bootar bara inte datorn, ibland så räcker det med att jag tar ur batteriet, Reset på cmos funkar tydligen inte. Men offtast så måste jag switcha mellan mina 2 processorer innan dumburken rullar igen.

Jag vet att det inte är något fel på prollarna, men moderkortet fortsätter att göra mig totalt förbannad. Är det någon här som haft liknande problem och vet hur man fixar det ? Är det någon som provat det nyaste Beta bioset 1405~ något istället för 1205 ?

Med Vänliga Hälsningar // Håkan

Permalänk
Medlem

Bara för att du har 2 likadana processorer så betyder det inte att de klockar lika bra

Permalänk
Medlem

Jag kör 1405 & min planka fungerar klockrent.

Permalänk
Medlem

vänta ska låna tråden: Kan man ha 2 cpun på det moderkortet?

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Rosen70
vänta ska låna tråden: Kan man ha 2 cpun på det moderkortet?

Va menar du?
Två fysiska processorer eller en processor med 2 kärnor?:P
Ja, man kan ha en x2 processor i moderkortet. Och det är bara s939.

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Soyish
Bara för att du har 2 likadana processorer så betyder det inte att de klockar lika bra

nu vare ju så att det inte var poängen, jag undrade mest varför datorn vägrar boota titt som tätt. för att sedan funka utan vidare ?
batteriet är bytt så det är ju inte det.

får prova 1405