De bästa trådarna från Underhållning och medier. Läs innan du skapar en ny tråd!

Permalänk
Hedersmedlem

De bästa trådarna från Underhållning och medier. Läs innan du skapar en ny tråd!

Samlingstråd för Underhållning och medier

Underhållning och medier

Vad heter låten/filmen-tråden av Kappy. Har du fått en låt eller en film på hjärnan, men glömt bort vad den heter? Då är den här tråden stället där du ska fråga om hjälp.

Officiell tråd för anime och manga (LÄS första inlägget) – uppdaterad av Rich. Tråden för dig som älskar anime och manga eller åtminstone är nyfiken på det.

Samlingstråd för roliga länkar, filmer och bilder av GAPa. På internet finns det massor av roliga filmer, bilder, texter med mera. Det här är tråden där länkar till sådant hör hemma.

Movie Quiz! av sweetfish. En forumlek där man ska gissa vilken film en bild är hämtad från.

Movie Quiz v.2! av Ingemansson. Fortsättning på tråden ovan, en forumlek där man ska gissa vilken film en bild är hämtad från.

Game Quiz! av Dvärgen. En forumlek där man ska gissa vilket dator- eller tv-spel en bild är hämtad från.

Gissa filmen via den tecknade bilden av noodles^. En forumlek där man ritar en scen från en känd film och låter andra gissa vilken filmen är.

Vilken film såg du senast? av daVani. Här kan man berätta om filmer man sett nyligen och skriva omdömen. Kanske kan något inlägg här inspirera till vilken film du själv ska se på fredag?

Sorgligaste filmen du sett av rragon. Trött på komedier och action? I den här tråden diskuteras riktigt sorgliga filmer.

Vad läser du just nu? av xtermin8. Här kan man berätta vad man läser för tillfället och kanske få några boktips till sig själv.

SweClockers Spotifylistor av Frystpingvin. En praktisk tråd för att få tips på trevlig musik att lyssna på. Självklart kan man även dela med sig av sina bästa spelningslistor till andra medlemmar.

Har du förslag på fler trådar som skulle kunna passa här? Tveka inte att kontakta oss!