Nån som har erfarenhet av Multitronic.se?

Permalänk
Medlem

Nån som har erfarenhet av Multitronic.se?

Jag fick tipset på laptop-avdelningen att multitronic.se har en dator jag är sugen på (Thinkpad X200 Tablet) vad jag reagerade på är prislappen: 12.400kr. Med tanke på att närmaste konkurrent ligger på just under 20.000 kr (med rejält sämre spec) och multitronics andra varianter av X200 tablet ligger på 28kkr och 35kkr med snarlik spec.

Kan det vara en felmärkning och vad händer i så fall? Fraud?

Nån som har erfarenhet av dom? Omdömena på prisjakt varierar kraftigt så dom verkar ojämna, speciellt på leveransertiderna...

Permalänk
Medlem

Jag har bara handlat av dem en gång och det gick smidigt, döm om min förvåning när jag frågade supporten en söndag om mitt hoppplcok var kompatibelt och om de rekommenderade nåt annat, jag fick svar inom en timme, kanske lyckoträff.

leveransen kom snabbt eftersom de hade allt hemma

testa o beställ, har de märkt den fel så lär de inte leverera den tilld et billgia priset, annars kan du ha tur.

Permalänk
Medlem

ok, tack jag lägger in en beställning och ser vad som händer.

Permalänk
Hedersmedlem

Vi använder oss av multitronic.se när vi beställer datorer till skolan, så de är nog att lita på ^^

Permalänk
Medlem

multitronic är kanske inte snabbast på leverans men är oftast bland de billigare. har köpt därifrån tre gånger utan att ha något att klaga på.

Permalänk
Medlem

Dom har flyttat sitt lager till finland så det kan ta lite tid att få grejorna. Om support och reklamation blir aktuellt så sköter dom det kanon bra.

Jag har handlat ett par gånger och ett av moderkorten som jag köpte strulade och det var inga problem med att få ett nytt.

Så du kan nog vara helt lungn med att handla från dom.

Permalänk
Medlem

Ordern är lagd så nu går man i väntans tider