9/11 - Konspirationsteorier?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Jan 2006

9/11 - Konspirationsteorier?

Tjenare, satt precis och kollade på lite dokumentärer och läste om olika konspirationsteorier angående 9/11.
1/3 av USA:s befolkning anser att allt inte har lagts på bordet och det finns mer bakom "storyn" än vad som framgått hittills.
Tänkte bara fråga vad ni SweClockare tror, har alla kort lagts på bordet och finns det överhuvudtaget en chans att 9/11 kan ha varit ett "insider"-jobb från USA:s sida?

Jag har inga åsikter alls om det här - har velat mellan dom olika teorierna fram och tillbaka i någon timme nu, men kommer inte fram till något. Jag ser inget giltligt skäl till varför USA skulle velat genomföra ett massmord i den skalan som 9/11 var - å andra sidan så är dokumentärerna riktigt, riktigt intressanta och man får sig en tankeställare.

Nåväl, vad anser ni?

Trädvy Permalänk
Hedersmedlem
Plats
Linköping
Registrerad
Apr 2004
Trädvy Permalänk
Forumledare
Plats
Jönköping
Registrerad
Jun 2004

Tråden i länken ovan blir bra att använda.

*tråd låst*

Kontakta mig direkt vid frågor om eller synpunkter på modereringen/forumet och glöm inte att tala om vilken tråd det handlar om. Kontaktvägar: albert@sweclockers.com, kontaktformuläret och moderatorernas gemensamma pm-konto. Annat användbart: regler och feedbackforumet. Funderar du på att anmäla ett inlägg? Tveka inte! Gör det även om du är osäker. Det är vår sak att bedöma det, inte din.