Vart hamnar sparningen? KotOR

Permalänk
Medlem

Vart hamnar sparningen? KotOR

Hej hej!

När jag sparar ett spel i Star Wars: Knights of the Old Republic så hamnar inte sparningen i "saves"-mappen i spelets mapp (program/lucasarts/KotOR).

På windows xp så gör den det, men nu sitter jag oturligt nog på en vista, och jag hittar den inte trots att jag söker efter den febrilt med alla tänkbara namn...

Har även testat att installera om ett par gånger, för att vara på den säkra sidan liksom

Vill lägga in en sparning så att jag kan fotsätta spela nämligen, men det går förstås inte för där sparas ingen sparning.. eh

Ni som vet om hur det är med vista (om det nu är det som är problemet), berätta gärna :>

Permalänk
Medlem

Finns det någon motsvarande katalog under C:\Users\dittanvändarnamn?

Permalänk
Medlem

Mm, det trodde jag först också, men så var det inte...
Är det vista som fumlar eller? På xp hemma så funkade allt som det brukar som sagt.

Permalänk
Medlem

Jag kommer tyvärr inte ihåg var KoTOR sparade savefilerna men en del spel sparar savefilerna i C:\Användare\dittanvändarnamn\AppData\Roaming. Du måste ha kryssat för "Visa dolda mappar och filer" i Kontrollpanelen\Mappalternativ för att se AppData mappen.

Permalänk
Medlem

Enklaste är väl att söka i C:\Users\användarnamn... Men eftersom led_alex säger att det inte finns där så antar jag att han redan gjort det.

Permalänk
Medlem

Kollade där med. Fan blir så jävla lack, vill ju fortsätta!
Tack för hjälpen ändå.

Permalänk
Medlem

http://swforums.bioware.com/viewtopic.html?topic=554371&forum... låter som att det kanske är där som det borde sparas, men att det inte funkar, och att då "run as administrator" kanske kan funka?