Ghost Recon demo tar 42,3 Gb? Hjälp!

Permalänk
Medlem

Ghost Recon demo tar 42,3 Gb? Hjälp!

I all min rastlöshet laddade jag ner Ghost Recon Advanced Warfighter demon för att testa om det gick att köra i physX läge. När jag startar setupen får jag frågan "are you sure you wan't to remove this program and all of its components", WTF tänkete jag och gick in i vistas "lägg till och ta bort program" och insåg att den demon tog 42,3 GB!!!.

Jag visste direkt vad problemet eftersom jag råkat ut för detta innan. Jag kollade omkring bland alla mappar men jag hittade inget ghost relaterat. Senast demon funkade var i oktober 2007. Jag har för mig att avinstallationen inte funka så jag tänkte livet är kort och la allt i paperskorgen och tömde, nått jag ångrar nu. Det har ju gått 2 år och den/de kvarglömda filen/filerna kan inte ligga i en mapp som tar 42,3 Gb, det har jag kollat.

Finns det nått sätt att få windows att fatta att spelet är borta och glömma den där mystiska filen eller kan jag hitta den på nått sätt? Som jag sa har jag letat mig fördärvad. Hjälp!

Permalänk

Installera om windows ?

Permalänk
Medlem

Kollar regedit samt kör diskfragmentering, men har aldrig varit med om nått sånt så kan inte riktigt yttra mej!

Och instämmer faktiskt som sagt ovan, installera om windows skulle vara en bra grej om du haft os:et sen 2007 Kan göra datorn ett litet lyft dessutom^^,

Permalänk
Medlem

Ok tack för svar, jag ska testa.

Permalänk
Medlem

Gört

Permalänk
Medlem

ananrs kan du söka i registret efter ghost recon, typ exe filens namn, eller dom som gjort spelet, sen deleta det som tillhör...

Permalänk
Medlem

Gå in i windowsmappen och öppna "regedit" ---> Current_User -----> Software tex o se om ghost recon finns kvar^^