Vem fan hittar Map pack1 te Cod5 på PSN?

Permalänk
Medlem

Vem fan hittar Map pack1 te Cod5 på PSN?

Ja som titlen lyder så undrar jag just detta pga. de har sagt det skulle komma igår ser att folk spelar det och det står att man ska kunna ladda hemd et via psn den 19 och idag är det den 20onde vafan?? var hittar man skiten? mvh Jolde

Permalänk
Medlem

Står såhär på hemsidan

Playstation®3
PlayStation® Network

1. Sign into the PlayStation® Network
2. Enter the PlayStation® Store via the Playstation® Network icon.
3. Select "Add-Ons"
4. Select "Disc-Based Game Add-Ons"
5. Select the Call of Duty: World at War thumbnail.
6. Select the Call of Duty: World at War Map Pack 1 thumbnail.
7. Select "Buy Now"
8. Map Pack 1 will download

Permalänk

map pack 1

Jag har gått in på playnetwork och där igenom gått vidare till play@store men hittar inte ett skit om cod waw map pack 1 blir så förbannad.. finns ju ingen länk som de står Add-ons osv.. eller e jag helt blind har letat sönder mig nu känns de som.. lika så när man går direkt till play@store via menyn på ps3 så står det game add-ons men då finns inte call of duty world at war map pack 1 utan bara till modern warfare och jag har uppdaterat min ps3 så kan inte vara de snälla kan någon skriva en lite mer specifik guide till en förmodligen blind kille som inte hittar de han söker.. tack på förhand!!

Permalänk

MAp pac k1 cod 5

har läst nu på ps3bloggen.se att de har släppts ut en map pack 1 till cod 5 men dock bara till den versionen som släppts i USA.. så man får nog vänta tills den europeiska versionen kommer.. tror jag.. surt att de ska behöva vara så. men men inget man kan rå för.. de e nog bara att vänta den kommer nog snart..

Permalänk
Medlem

Är ju ganska värdelöst att det kostar också, jag hoppas att det kommer till PC inom en snar framtid.