Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Nässjö
Registrerad
Dec 2008

Fpslagg i NFS MW

Hej

Jag installerade Need for speed most wanted igår och när jag spelar det får jag fpslagg var 15-20 sekund. Fpsen droppar i nån sekund för att sedan bli normal igen.

Jag har datorn i sign. och den ska klara spelet utan problem.

Vad kan det vara för fel?

|| Q9300 @ 2,5 ghz || Ati 4870 512 mb || 4 gb ddr2 ram| 500 gb hdd || Vista Ultimate 64 bit ||

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Nov 2004

Dålig cr*ck/gamla drivrutiner?

Brum: i7 3930k @ 4,2 GHz | Asus P9X79 WS | 32 GB | Asus GTX1070OC 8GB | Crucial m4 256GB, 2x Samsung 850 EVO 250GB
Brumma: AMD Athlon 5350 | 4GB | Asus GT730 | 7 TB HDD
Ek-kurre: Lenovo 700-15ISK | i5-6300HQ | GTX 950M 4GB | 12GB | 128+250GB SSD

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Nässjö
Registrerad
Dec 2008

menar du med cr*ck?

|| Q9300 @ 2,5 ghz || Ati 4870 512 mb || 4 gb ddr2 ram| 500 gb hdd || Vista Ultimate 64 bit ||

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Nov 2004

Byt ut stjärnan mot ett a, men hade du använt det hade du troligen haft full koll på vad jag menade.

Brum: i7 3930k @ 4,2 GHz | Asus P9X79 WS | 32 GB | Asus GTX1070OC 8GB | Crucial m4 256GB, 2x Samsung 850 EVO 250GB
Brumma: AMD Athlon 5350 | 4GB | Asus GT730 | 7 TB HDD
Ek-kurre: Lenovo 700-15ISK | i5-6300HQ | GTX 950M 4GB | 12GB | 128+250GB SSD

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Nässjö
Registrerad
Dec 2008

haha e lite trött idag hmm det kan vara det kanske, jag har de nyaste drivisarna

|| Q9300 @ 2,5 ghz || Ati 4870 512 mb || 4 gb ddr2 ram| 500 gb hdd || Vista Ultimate 64 bit ||