Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Okt 2008

Crossfire problem !!

Hej alla sweclockers. Jag har tidigare ett Asus 4870 1gig och nu har jag införskaffat ett Sapphire 4870 1gig. Jag vill nämligen köra corssfire.

Jag har installerat kortet rätt och uppdaterat drivrutinerna. Och allt verkar funka som det ska.

Men så fort jag ska köra ett tyngre spel som till exempel Company of hereos eller
flight simulator X så fryser skärmen och inget händer.

Det ända jag kan göra är att starta om datorn.

Jag undrar vad det kan vara för fel. Detta har inte hänt tidigare när jag körde med 1 graffe kort.

Jag tackar för alla svar.

Gigabyte GA-X48-DS5 | Core 2 Duo E8500 3.16 | FSP epsilon 700w | Asus HD4870 1GB | DDR2 8GB PC8500 Dominator 1066 Mhz | Western Digital Velociraptor 150 gig| Antec twelwe Hundred | Vista 64-bit

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Sep 2004

Hm kan ju vara så att ditt nätagg inte orkar att leverera
Vad har du för nätaggregat (märke och effekt) ?

Chassi: Antec 300 | CPU: AMD Phenom II 940 3.7Ghz | Kylning: OCZ Vendetta 2 | Minnen: A-Data 8192MB PC8500 | Moderkort: Gigabyte MA-790GP-DS4H | Grafikkort: MSI GTX 580 | Nätaggregat: Antec NEO 620W

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Okt 2008

Jag har ett FSP epsilon 700.

Effekt 700 w.

Den ska stödja crossfire. Det står det på förpackningen iaf.

Gigabyte GA-X48-DS5 | Core 2 Duo E8500 3.16 | FSP epsilon 700w | Asus HD4870 1GB | DDR2 8GB PC8500 Dominator 1066 Mhz | Western Digital Velociraptor 150 gig| Antec twelwe Hundred | Vista 64-bit