Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
JKPG
Registrerad
Sep 2008

Gta iv problem

På senaste tiden har spelet börjat hacka en del.
Det funkade nästan helt perfekt innan, men nu då så fryser bilden sig ibland i ca en halv sekund speciellt när man kör nåt fordon.
Jag har ingen aning om vad som skulle kunna orsaka detta?
Jag tror att det började efter att en uppdatering till Live behövde laddas ner.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Västervik
Registrerad
Feb 2002

Samma sak här.. det flyter på som det ska, dom där hacken är inte alls samma hack som när hårdvaran inte hänger med. Extremt störande, ibland mer - ibland mindre.

ASUS ROG MAXIMUS VIII HERO || i7 7700K @ 4.9 Ghz - Delid || Corsair Vengeance DDR4 3200MHz 32GB || ASUS STRIX GeForce GTX 1080 Ti 11GB || Vattenkyld || 4.25 TB Hdd

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Dec 2008

Jag har med det problemet, riktigt störande!
Nån som vet vad det kan bero på?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Linköping
Registrerad
Maj 2007

För mig var det sen jag installerade Catalyst 9.4, har inte provat byta till 9.l3 igen ...

| Antec Three Hundred | Intel Q9550 @3.2Ghz | Asus P5Q PRO | Asus HD4850 + Accelero S1 Rev2 | Samsung Spinpoint 500gb | Corsair XMS2 4gb | LG Flatron M228WD | Corsair HX620 |

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Feb 2002
Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Hammarö
Registrerad
Jan 2004

Så bra att det bara är Games for Windows Live som orsakar skiten Trodde det var nått med min dator först xD Väntar på en ny version dårå.

Citera mig om du önskar ett snabbare svar.
Min blogg