4870x2 krashar med catalyst AI igång

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Götet
Registrerad
Maj 2002

4870x2 krashar med catalyst AI igång

Det är många som verkar ha ha problem med detta kortet med tanke på alla trådar men startar en ny för mitt problem.

I början när kortet var nytt så funkade det kanon och fps:en flödade i spelen.
Hade en massa strul hit och dit som har löst sig men ett problem kvarstår!

När jag kör med Catalyst AI disable (1 GPU med andra ord) så funkar spelen kalas fast med en kraftig prestandaförsämring.

Slår jag på Catalyst AI så krashar spelen direkt när jag klickar på iconen för att starta spelet.

Har de senaste catalystdrivisarna och kör oklockat.
Finns det någon lösning eller är det RMA som gäller?

Moderhjärnan : Antec Threehundred | Gigabyte GA-EP45-UD3P |Intel E8500 3.16Ghz @ 4.4Ghz |Thermalright 120 Extreme med 120mm fläkt| 4Gb Corsair DDR2 1066 | Velociraptor 150Gb + WDC 500Gb | Powercolor ATI 4870x2 2Gb @ 800/950 Mhz | PSU: Corsair 650W | LG Flatron W2452T 24" | 3dMark06 : 20643 p |

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Dec 2003

Om du även får felkod 43 och det här meddelandet...:

...så har du hotfix här: http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/GPU-6-Hotfixthatfi...

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Götet
Registrerad
Maj 2002

TAck så mycket error, men det felet har jag inte..

Det kommer liksom inget felmeddelande.. datorn bara fryser och reset är enda utväg..

Moderhjärnan : Antec Threehundred | Gigabyte GA-EP45-UD3P |Intel E8500 3.16Ghz @ 4.4Ghz |Thermalright 120 Extreme med 120mm fläkt| 4Gb Corsair DDR2 1066 | Velociraptor 150Gb + WDC 500Gb | Powercolor ATI 4870x2 2Gb @ 800/950 Mhz | PSU: Corsair 650W | LG Flatron W2452T 24" | 3dMark06 : 20643 p |