nvidia 185.85 nu funkar inte riva tuner?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Helsingborg
Registrerad
Aug 2003

nvidia 185.85 nu funkar inte riva tuner?

Updatera till 185.85 nu i dag och efter det kan jag inte överclocka grafikkortet , riva har ej stöd för drivrutinerna står det, jaha då får jag väl installera nvidias kit med prestanda verktyget osv, gör detta och efter omstart hänger sig datorn vargång man kommer in i windows,testa även programmet på min extra dator samma sak där, fick pillat hela kvällen för få väck möget, så nu kan jag inte klocka alls åå någon lösning? eller blir till att installera dom gamla drivisarna?

Mvh Andy

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Dec 2006

Brukar gå bra efter att man har ominstallerat Rivatuner igen

För tillfället en sketen Acer gaming laptop

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
STHLM
Registrerad
Feb 2008

Bara jag som inte får det att funka? Har ominstallerat säkert 4 ggr nu

Intel 2500K | GPU? | MSI Z77A-GD45 | 8GB | Win 7 Pro 64

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Helsingborg
Registrerad
Aug 2003

har ominstallerat x antal gånger med funkar inte, la in senaste beta drivrutiner och vips funkar riva med, testa tillbaka med 185.85 så funkar det inte ännu en gång, måste vara något med nya drivisarna, hoppas det kommer nya drivrutiner, ska säga jag spelade med och olika spel bara stängdes ner cirka 3 gånger på 30min, ska fortsätta använda senaste beta, funka perfekt.

Mvh Andy

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Falun
Registrerad
Maj 2009

Skärmen startar inte efter 185.85

Bildskärmen startar inte efter drivrutinsuppdatering.

Laddade ner senaste drivrutinen från Nvidia (090509) 185.85.
Under installationen så startade en annan installation!
Det var Internet Explorer 8 som började installeras!
Jag har inte haft Internet Explorer sen några månader.
Det har helt enkelt inte funkat och och vid klick på ikonen
så blinkar programmet till för att stängas ner på en gång.
Lät installationerna rulla klart. Nvidias installation stod still så
länge IE8:as installation rullade.
Sen så fick jag rådet att starta om från Nvidias installations-
program, och där står jag..

Jag har gjort en "clear cmos" utan effekt.
Bildskärms knappen lyser orange som den gör när datorn är avstängd.
Trycker jag på knappen så lyser den blå och på skärmen kommer det
upp en ruta som säger: "Monitor going to sleep". Det är bildskärmens
egna meddelanden som visas.

Jag undrar om det går att nollställa grafikkortet, Nvidia 7600 GS.
Jag har även kopplat in min projektor till datorn och den visar faktiskt bild, den tar signal konstigt nog. (Funkar inte längre, drog bara ut kontakten sen funkar det inte)
Har även prövat med en annan datorskärm som inte funkat.
Har kollat att skärmen inte är trasig och kortet verkar fungera men ger inte signal till datorskärm att starta.

Har läst en massa om att flasha om kortet men programmen är bara i dos och jag har ingen diskett läsare i min dator, finns det inget windowsprogram som funkar till det, har för mig att det fanns ett på nvidias sida men hittar det inte.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Trollhättan
Registrerad
Dec 2007

Finns en fix ute.
Funkar kanon för mig nu

http://forums.anandtech.com/messageview.aspx?catid=31&threadi...

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Maj 2005

Kan rapportera att fixen funkar bra även i Windows 7 64-bit, iallafall med 181.81-drivrutinerna (fast då skriver man förstås in 18581 istället för 18585).

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
STHLM
Registrerad
Feb 2008

Perfekt!

Intel 2500K | GPU? | MSI Z77A-GD45 | 8GB | Win 7 Pro 64