Hjälp mig med JK (Jedi Knight)

Permalänk

Hjälp mig med JK (Jedi Knight)

Hej.

Jag har problem med mitt Dark Forces 2: Jedi Knight. Spelet funkar relativt bra. Jag kan i alla fall spela det och det flyter på bra. Det är bara det att skärmen blir svart då och då mellan banorna men då startar jag bara om spelet och då funkar det bra igen. Men sedan så händer något när jag ska slåss mot Jerec. Då laddar banan först utan problem men när arenan kommer fram så fryser skärmen till i några sekunder och blir sedan svart. Efter ytterligare några sekunder så kommer jag tillbaka till skrivbordet igen och det står då att Jedi Knight har slutat att fungera. Jag fick ett tips om att jag skulle installera patchen så det gjorde jag men felet kvarstod.

Jag har Windows Vista och jag har hört att Vista ska ha svårt för äldre spel. Dark Forces 2 är visserligen från 1997 men då borde väl detta ha hänt tidigare i spelet? Skivan är helt repfri och jag har testat spelet, med samma skiva, på en annan dator så jag vet att det inte är fel på skivan.

Bara så att ni vet så tänkte jag även säga att jag har en PC laptop. Om det finns någon här som kan tro sig veta vad problemet är så skulle jag uppskatta svar.

Tack på förhand