Problem med Quake 3

Permalänk
Medlem

Problem med Quake 3

Hej!
Jag har ett litet problem med Q3. Det är så att när jag har spelat ca 3min så börjar min fps att flimmra, kanske 10 fps. Det är stabilt 125 fram tills dess och då känns musen inte riktigt att hänga med längre (jobbigt).

Jag har en AMD phenom 9850 BE, Nvidia 8800GTS och 4Gb i minne så hårdvaran kan det inte vara nått problem med lr?

Sen är det ju det också att jag är ingen höjdare direkt på consolekommandon så hjälp med mitt problem skulle vara riktigt tacksamt.

Tack i förhand.....

Permalänk
Medlem

Fick likande fps-problem i Quake Live. Blev som vanligt efter att jag installerade nyaste drivrutinerna för grafikkortet.

Permalänk
Medlem

OK tack men jag har dom senaste till Nvidia och det funkar i alla andra spel hur bra som hällst. Men lite jobbigt tack vare att det är Q3 jag spelar mest :/ Ingen annan idé någon? R_smp hjälper inte häller, samma sak med R_mode

Permalänk
Medlem

Har hänt mig också men bara ibland. Ligger runt 30 fps och det laggar som fan inkl introt med id-loggan. Vet inte riktigt vad som triggar det dock. Eller jo förresten, möjligen är det q3 som byter kärna hela tiden så man får försöka få q3 att använda en kärna på nåt vis...

Permalänk
Medlem

Är inte r_smp det? Det funkade inte :/ Har även angett processortillhörighet på en kärna men det funkar inte häller

Permalänk
Medlem

Provat Quake Live? Är det samma problem där? Du får väl byta till QL istället.

Permalänk
Medlem

Samma problem och har också nyaste drivrutinerna dock så har jag gått över till quakelive som jag tycker om mycket bättre.

Permalänk
Medlem

Jag löste problemet Tanka hem en programvara gjord på open source matrielet i spelet och la sedan över .pak filen och så funka det riktigt stabilt. IoQuake heter det och är till för dom som har nyare hårdvara Tack iaf för hjälpen men QL e inte riktigt samma känsla enligt mig