konstigt lagg i sli på CoH

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jan 2009

konstigt lagg i sli på CoH

det laggar nåt så fruktansvärt ibland när jag ska spela CoH med mina kompisar. texturerna blinkar lit i början och sen bara laggar det.
vad kan vara felet?
måste jag inaktivera SLI varenda gång jag ska spela skiten?

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jan 2009

vet inte om bumpning är tillåtet, men jag måste ha hjälp med detta!

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Sep 2007

Pröva att ställa Post Processing på OFF i spelet.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Sverige
Registrerad
Apr 2009

Om du anser att det är skit så behöver du väl inte spela det?

Se post ovan och om du vill ha mer hjälp så är väl din information i bristfälligaste laget.

Samma problem i andra spel? Samma problem på alla grafikinställningar? Klockat något? Vad har du för temps? Vad händer om du stresstestar i diverse applikationer?

I think I'll have myself a beer...

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jan 2009
Citat:

Ursprungligen inskrivet av olga32
Om du anser att det är skit så behöver du väl inte spela det?

Se post ovan och om du vill ha mer hjälp så är väl din information i bristfälligaste laget.

Samma problem i andra spel? Samma problem på alla grafikinställningar? Klockat något? Vad har du för temps? Vad händer om du stresstestar i diverse applikationer?

jag var bara förbannad när jag skapade tråden för jag var trött på lagget.
ska prova stänga av post-processing.
alla andra spel flyter på hur bra som helst, furmark samma.