Hjälp! Kan inte installera CoD 4!

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
-"-
Registrerad
Apr 2009

Hjälp! Kan inte installera CoD 4!

Hej,

Har nyligen köpt Call of Duty 4:Modern Warfare, men kan av någon anledning inte installera det - När jag försöker starta installationen så dyker bara ett gäng felmeddelanden upp:

1:a

"Access violation at adress 01A1AEA0. Write of adress 00000010."

2:a

"Access violation at adress 0045A20F in module 'CoD4.exe'. Read of adress 00000180."

Vad kan vara problemet? Defekt skiva? För den ser lite udda ut på undersidan...

Antec Performance One P182 | Zalman ZM600-HP 600W | Asus P5Q Deluxe | Intel Core 2 Quad Q9550 2,83GHz | Sapphire Radeon HD4870 1Gb | WD Caviar Black 640Gb / WD Raptor 150Gb | 2x Patriot Extreme Viper Performance DDR2 2Gb PC2-8500

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
-"-
Registrerad
Apr 2009

Prövade med kompis skiva, och det fungerade inte heller... Så det kan vi nog stryka.

Antec Performance One P182 | Zalman ZM600-HP 600W | Asus P5Q Deluxe | Intel Core 2 Quad Q9550 2,83GHz | Sapphire Radeon HD4870 1Gb | WD Caviar Black 640Gb / WD Raptor 150Gb | 2x Patriot Extreme Viper Performance DDR2 2Gb PC2-8500

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Malmö
Registrerad
Mar 2008
Citat:

Ursprungligen inskrivet av AntraxXx
Prövade med kompis skiva, och det fungerade inte heller... Så det kan vi nog stryka.

Hade liknande problem förut. Fungerade först efter att jag hade installerat om operativsystemet....

Dator1: Chassi Silverstone Fortress II : Cpu AMD Ryzen 7 1700 @ 3.85 GHz : GPU Sapphire R9 390 Nitro (backplate) : MB ASUS Crosshair VI Hero : Ram G.Skill 3200CL14 2x16 @ 1.35V 2933 MHz CL14 : SSD totalt ~2.5 TB : HDD totalt 6 TB
http://hwbot.org/user/oggy_dz2/

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
-"-
Registrerad
Apr 2009

Men för... Nej, inte det D:

Antec Performance One P182 | Zalman ZM600-HP 600W | Asus P5Q Deluxe | Intel Core 2 Quad Q9550 2,83GHz | Sapphire Radeon HD4870 1Gb | WD Caviar Black 640Gb / WD Raptor 150Gb | 2x Patriot Extreme Viper Performance DDR2 2Gb PC2-8500

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Vänersborg
Registrerad
Jan 2008

Se om du kan byta om den nu ser konstig ut på undersitan.
Eller hur är det den ser ut? (gärna bild)

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
-"-
Registrerad
Apr 2009

Små vågor av ljusare nyanser, men det verkar dock inte vara problemet då exakt samma sak hände när jag använde en annan skiva.

Antec Performance One P182 | Zalman ZM600-HP 600W | Asus P5Q Deluxe | Intel Core 2 Quad Q9550 2,83GHz | Sapphire Radeon HD4870 1Gb | WD Caviar Black 640Gb / WD Raptor 150Gb | 2x Patriot Extreme Viper Performance DDR2 2Gb PC2-8500

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
-"-
Registrerad
Apr 2009

Jag lyckas nu installera spelet - Jag kopierade bara över filerna från skivan till en mapp, och körde setup därifrån...? Hur kommer detta sig? Att den inte vill installera direkt från skivan?
Beror det på CD-läsar'n på nåt vänster, som min gode vän föreslog?

Edit: Det gick att köra spelet nu när det är installerat, men det går inte att starta automatiskt, för då händer samma mockaflängflängtjockaboom.

Något CD-läsaren inte vill läsa?

Antec Performance One P182 | Zalman ZM600-HP 600W | Asus P5Q Deluxe | Intel Core 2 Quad Q9550 2,83GHz | Sapphire Radeon HD4870 1Gb | WD Caviar Black 640Gb / WD Raptor 150Gb | 2x Patriot Extreme Viper Performance DDR2 2Gb PC2-8500

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Malmö
Registrerad
Mar 2008
Citat:

Ursprungligen inskrivet av AntraxXx
Jag lyckas nu installera spelet - Jag kopierade bara över filerna från skivan till en mapp, och körde setup därifrån...? Hur kommer detta sig? Att den inte vill installera direkt från skivan?
Beror det på CD-läsar'n på nåt vänster, som min gode vän föreslog?

Edit: Det gick att köra spelet nu när det är installerat, men det går inte att starta automatiskt, för då händer samma mockaflängflängtjockaboom.

Något CD-läsaren inte vill läsa?

Antagligen någon konflikt med något kopieringsskydd som finns på spelet, ja.

Dator1: Chassi Silverstone Fortress II : Cpu AMD Ryzen 7 1700 @ 3.85 GHz : GPU Sapphire R9 390 Nitro (backplate) : MB ASUS Crosshair VI Hero : Ram G.Skill 3200CL14 2x16 @ 1.35V 2933 MHz CL14 : SSD totalt ~2.5 TB : HDD totalt 6 TB
http://hwbot.org/user/oggy_dz2/

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
-"-
Registrerad
Apr 2009

Aja, lyckades kringgå, och kan nu förhoppningsvis köra spelet felfritt.

Tack för tipsen och att jag fick skriva av mig

Antec Performance One P182 | Zalman ZM600-HP 600W | Asus P5Q Deluxe | Intel Core 2 Quad Q9550 2,83GHz | Sapphire Radeon HD4870 1Gb | WD Caviar Black 640Gb / WD Raptor 150Gb | 2x Patriot Extreme Viper Performance DDR2 2Gb PC2-8500