Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Skellefteå
Registrerad
Jan 2004

Hjälp med CrossFire

Hej.
Köpte ett extra HD2900XT fick det att fungera i CF med mitt asus p5w dh deluxe.
Installerade vatten kylning och nytt windows vista 64 (samma som innan)

Och nu funkar det inte, får BSOD direkt jag sätter in graffikkortet.
Vet inte om jag hadde drivrutinerna till chipset som finns på asus hemsida eller intels.
Vet dock att jag hadde ATI catalys 8.10 som jag av nån anledning nu inte kan installera, när jag installerar om ATI drivrutinerna så när datorn startas om så säger den bara att den inte hittade några ATI drivrutiner.

Några förslag på vad jag ska göra?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Finland
Registrerad
Aug 2007

Först testa att ta bort alla gamla drivrutiner till kortet med Driver Cleaner Pro (http://sv.afterdawn.com/programvara/skrivbordsprogram/ovriga_...) och testa att installera på nytt med ett kort.

Har du ett för svagt nätaggregat?

Annars så kan du ju testa installera nyare chipset eller uppdatera biosen.

| Q8400 2.66 @ 3.6ghz | P5K |
4Gb Kingstone 800MHZ DDR2 | ASUS ENGTX275 | Corsair HX750 | Noctua NH-U12P | P182 | Samsung 2253BW |

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Skellefteå
Registrerad
Jan 2004
Citat:

Ursprungligen inskrivet av _Radat
Först testa att ta bort alla gamla drivrutiner till kortet med Driver Cleaner Pro (http://sv.afterdawn.com/programvara/skrivbordsprogram/ovriga_...) och testa att installera på nytt med ett kort.

Har du ett för svagt nätaggregat?

Annars så kan du ju testa installera nyare chipset eller uppdatera biosen.

har nyaste chipsetet och har Driver Cleaner Pro när jag försöker installera nya ATI drivisar så fasnar dom inte :/