wow gratis version?

Permalänk
Medlem

wow gratis version?

håller på o laddar hem en 10 dagars gratis version men när jag startar och loggar in börjar den hela tiden ladda hem en massa patchar.....har snart laddat hem 6 st patchar med en storlek på 600-800mb....börjar tröttna och undrar om det finns nåt annat sett?

Permalänk
Medlem

du kan ladda ner patcharna via FZ filarkiv, iaf de största

Permalänk
Medlem

http://www.gamershell.com/search/?q=world+of+warcraft
Vet inte om det går snabbare därifrån, men det är ett alternativ ialf

EDIT:
Oj såg inte att det fanns så mycket grejer på den sidan, blir jobbigt att hittad det rätta

Permalänk

När jag provade wow så streamade jag det från en server, så jag behövde typ ladda ner 1 liten fil. Det kan ju hända att blizzard inte har den tjänsten längre.

Permalänk
Avstängd

När du laddar ner trialversonen så är det igentligen den fulla versonen du får hem ,och den versonen är totalt på 10gb det ända skildnaden är att du endast får ett testa på konto där du kan köra upp valfria gubbar upp till level 20 samt profestions i level100 av 450 osv ,för att sen kunna fortsätta spela på det kontot måste du aktivera det igenom att köpa hem spelet. du behöver inte instalera om det spelet på nytt utan går bara in i din profil lägger över keykoden i spelet som sen ger dig 30 nya dagar att fortsätta upp till level 60 , Efter det måste du införskaffa burning crusade och lich king för att kunna köra upp ytterligare 10+10 levlar altså level 70 och 80

lycka till !!!

Bli inte fast för räkna med måååånga timmar framför detta spel