Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Höör
Registrerad
Nov 2008

IE fix..

Hej allihop!

har gjort en sida med hjälp av CSS och HTML.. Men som vanligt ser sidan kanon ut i alla browsrar förutom... ja... INTERNET EXPLORER

i alla fall. för att fixa detta brukar jag använda mig av <!--[if IE]> Koden! Men nu??

Jag försöker använda koden såhär för att linka ett CSS document med andra inställningar för IE:

<!--[if IE]>

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="cssIEFIX.css" />

<![EndIf]-->

Men när jag ändrar någonting i cssIEFIX.css så händer ingenting?? Har jag linkat fel på något sätt??

Här är sidan btw:

www.alexanderhey.se

ni ser ju själva att det behövs lite cleanup

ASUS M4N72-E 750A || AMD Phenom II x2 3.1 GHz clockad: 3.5 GHz || 2st Corsair Dominator 2Gb 1024MHz || ASUS EN9800GT 1Gb || Cougar 550W || Samsung Spinpoint 1TB

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Östersund
Registrerad
Maj 2005

Problemet är att du laddar din CSS-fil för IE före du laddar de "riktiga" stilmallarna, vilket gör att dina ändringar för IE blir överskrivna av de riktiga inställningarna. Det bör fungera ifall du flyttar din kod för cssIEFIX.css till slutet av <head>

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Höör
Registrerad
Nov 2008

Tack så mycket Arood Det funkar perfekt nu !

ASUS M4N72-E 750A || AMD Phenom II x2 3.1 GHz clockad: 3.5 GHz || 2st Corsair Dominator 2Gb 1024MHz || ASUS EN9800GT 1Gb || Cougar 550W || Samsung Spinpoint 1TB

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Malmö
Registrerad
Jun 2009

Betyder detta att vi får ordning på hemsidan nu :)?

Fractal design R4 | Asus Sabertooth z87 | Intel Core i5 4670K @ 4.4 GHz | Corsair vengeance LP 1600 MHz | Asus GTX 1060 STRIX | Intel 335 240 GB | be quiet! 630W modular