Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Sverige ;)
Registrerad
Nov 2008

Trasigt 8800GTS

Hejhej.

Fick tag i en dator som jag tänkte sälja vidare. Problemet är att grafikkortet saknar en kondensator.
Det funkar ändå. Och jag skriver på datorn nu.
Ett par konstiga saker jag märkt är att skärmen "studsar" till ibland. Men annars verkar det funka som vanligt :S
Äre skitsamma eller ska man försöka löda tbx skiten=?

CPU: i5 4690K+H80i @4.2Ghz | GPU: EVGA 970 FTW | MB: MSI Z97-G43 | RAM: 8gb 1600Mhz Corsair | SSD/SSD:Samsung EVO 840 120Gb/Kingston SV300 120Gb | PSU: CM 650M | Chassie: Air 240 | Skärm: Fujitsu P23T-6 | T-bord: Corsair K70 RGB | Mus: Logitech G502 | Ljud: Z906/Qpad QH-90

Trädvy Permalänk
Avstängd
Plats
En stad bredvid en stad:P
Registrerad
Feb 2006

Har du den framför dig så kan du ju kolla vad det är för någon, klpa en ny sådan och löda dit den igen..

MVH

Gigabyte: EP45T-EXTREME, Intel: E7400, Kingston: HyperX 1600MHz, MSI: R4830 OC Edition... :P

[img]url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=654346][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/654346.png[/img][/url][/img]

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Sverige ;)
Registrerad
Nov 2008

alltså, allting funkar så vitt jag vet. Nu har tilloch med det konstiga studsandet slutat.
Allting verkar helt normalt... vilket är riktigt konstigt, Men ändå

CPU: i5 4690K+H80i @4.2Ghz | GPU: EVGA 970 FTW | MB: MSI Z97-G43 | RAM: 8gb 1600Mhz Corsair | SSD/SSD:Samsung EVO 840 120Gb/Kingston SV300 120Gb | PSU: CM 650M | Chassie: Air 240 | Skärm: Fujitsu P23T-6 | T-bord: Corsair K70 RGB | Mus: Logitech G502 | Ljud: Z906/Qpad QH-90