Nya rykten om bantat Radeon HD 4890

Permalänk
Moderator
Testpilot
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Knuckles
Snackar inte om att beställa o skicka från USA till Sverige då jag bor i USA permanent. Du missar liksom hela poängen med dina beräkningar nu

USA är en av de absolut största marknaderna för grafikkort och med 4860 prislagt preliminärt så nära 4890 kommer det falla bort i konsumenternas ögon och därför försvinna från produktion ganska snabbt. Det är inte ett prisvärt kort på den globala marknaden och AMD/ATi kommer ju inte skeppa en massa kort från Kina för o göra några få europeer glada över inget märkvärdigt

PS. Mail-in rabatt skickar du in själv. Beställ varan,fyll i ett formulär och skicka in serienumret till tillverkaren (t.ex evga,ocz etc) (enbart för amerikanska kunder)

Sen vet vi ju alla att MSRP-priserna sällan står sig särskilt länge. Så rent teoretiskt så ligger HD4860 en bra bit från HD4890 om man ska jämföra MSRP.

Marknaden brukar vara rätt bra på att justera sig själv, så troligen kommer HD4860 hamna ett par hundralappar under HD4890.

Sen så tror jag du har lite väl amerikanska ögon på dig, USA är en enorm marknad när det gäller det mesta, även krediter, tack som fan för den enorma recessionen btw men det hör inte hit, nåväl europa är också en stor marknad och att påstå att man inte tycker det är värt att skeppa produkter från Kina till Europa bara för att något inte säljer i USA är ologiskt.

För övrigt är USA på nedgång när det gäller att vara världsmarknad, både Indien och Kina är de två stora marknaderna på uppgång och troligen inom ett par år kommer de bli styrande. That's fact.

Visa signatur

ASrock x470 Taichi Ultimate - AMD Ryzen R9 3900x - G.Skill Ripjaws@3.6GHz 16GB RAM - RTX 3080 Ti - Super Flower Leadex Gold 1000W - Phanteks Enthoo Pro - AOC AG35UCG 34" 3440x1440p@100Hz - kalaset vattenkylt