Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Kött
Registrerad
Aug 2008

Problem med fps.

Hej allihop!

När jag lirar l4d allt i max settings i 1680x1050 så får jag runt 50-60fps ibland ner till 35 med mitt system i sign. Och i tf2 får jag runt 60-70fps allt i max, är inte detta lite lågt eller? Sen i andra spel som tex Fallout 3 och ArmA 2 (demo) så går inte fps:en över 60 precis som vsync är på, men har stängt av det i CCC och även i de speloptions som går. Vad kan felet ligga?

Har de senaste CCC 9.8 drivers.

Antec 300 | AMD Phenom II 955BE @3.4 GHz | XFX Radeon 4890 XXX 1GB | 4GB DDR3 1333MHz |Corsair 650 Watt | Asus M4A78T-E AM3 | WD 640GB | Win 7, 64-bit

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Trelleborg
Registrerad
Jul 2001

ett trix som funkar ibland är att ändra prioritet på spelets exefil i aktivitets
hanteraren..

oj läste inte ordentligt.. verkar som din vsync är på ändå?
finns säkert något 3eparts program som kan kolla det till dig.

|| Förstärkare Amplifix || Högtalare Canton RC-L || Cambridge Audio Dacmagic || asrock 330||

http://www.minhembio.com/forum/index.php?s=dd15fd8c8426beaecf...

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Kött
Registrerad
Aug 2008
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Foetus
ett trix som funkar ibland är att ändra prioritet på spelets exefil i aktivitets
hanteraren..

oj läste inte ordentligt.. verkar som din vsync är på ändå?
finns säkert något 3eparts program som kan kolla det till dig.

Mhm ok hur menar du? Att ett annat program ska kunna stänga av vsync på "riktigt"?

Antec 300 | AMD Phenom II 955BE @3.4 GHz | XFX Radeon 4890 XXX 1GB | 4GB DDR3 1333MHz |Corsair 650 Watt | Asus M4A78T-E AM3 | WD 640GB | Win 7, 64-bit

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jun 2005

Du kanske har v-sync aktiverat i spelet?

Intel Core i7-8700K | ASUS STRIX Z370-F | Corsair Vengeance LED 16GB | ASUS STRIX 1080 Ti OC | Corsair H80i | Corsair Q400 | Corsair AX1200W | Corsair Strafe RGB | Corsair M65 RGB PRO | Corsair VOID RGB PRO
https://github.com/M89SE/script.mtvguide

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Kött
Registrerad
Aug 2008
Citat:

Ursprungligen inskrivet av M89
Du kanske har v-sync aktiverat i spelet?

Nej det har jag inte, i de spel som går att stänga av vsync har jag gjort de. Fattar inte vad det kan vara.

Antec 300 | AMD Phenom II 955BE @3.4 GHz | XFX Radeon 4890 XXX 1GB | 4GB DDR3 1333MHz |Corsair 650 Watt | Asus M4A78T-E AM3 | WD 640GB | Win 7, 64-bit

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Kött
Registrerad
Aug 2008

bump

Antec 300 | AMD Phenom II 955BE @3.4 GHz | XFX Radeon 4890 XXX 1GB | 4GB DDR3 1333MHz |Corsair 650 Watt | Asus M4A78T-E AM3 | WD 640GB | Win 7, 64-bit