Permalänk
Inet
Skrivet av Überklass:

När kommer FM2 CPU:er och moderkort börja dyka upp på sidan?

Ligger uppe nu!

http://www.inet.se/kategori/736/socket-fm2
http://www.inet.se/kategori/737/socket-fm2

Skrivet av vexxan:

Tack till Gustaf på inet som var väldigt service-minded även att jag som konsument var jobbig och krävande som få.

Mitt nya datorbygge fungerar klockrent

/Fredric

Skickades från m.sweclockers.com

Härligt! Har hälsat till honom.

Skrivet av DavidtheDoom:

Hej Inet!
Om man reklamerar en vara till er och ni hittar felet, kan man få varans värde tillgodo för nytt köp av varor hos er (dvs ett återköp) och lägga pengar emellan om det är en dyrare grej?

Vanligt ska det inte vara några konstigheter utan skriv med det i felanmälan så tar serviceteknikern den dialogen med dig efter reklamationen är godkänd.

Skrivet av exroz:

Kommer ni ta in Noctuas nya A-serie?
http://www.sweclockers.com/nyhet/15949-noctua-slapper-nya-fla...

40mm-fläkten har t.ex. dubbelt så hög airflow som era nuvarande 40mm-fläktar.

Vi väntar på besked angående dessa men kommer upp på hemsidan så fort vi har fått det!

Skrivet av Black_Pete:

Hej Inet!

Tänkte kolla om det finns någon mer specifik info angående:
Cooler Master Storm Quick Fire Rapid Red Gaming Keyboard

Står idag som obekräftad och har gjort det under en längre tid.

Tack på förhand!

Har dessvärre inget datum i dagsläget - inköparen ska försöka få nytt leveransbesked och uppdaterar hemsidan så fort vi vet mer!

Skrivet av som99:

Hur kan det skillja nästan 600kr på Artic accelero hybrid för nvidia och AMD, svårt att tänka mig att en annan fästning för GPU skulle spöka upp priset så.
Själv har jag använt Amd varianter av Extreme kylarna på Nvidia kort med andra mountkits som jag köpt för under hundralappen (mount plattan och lite andra flänsar), så har svårt att tänka mig att mycket annat än GPU fästningen skiljer dem åt så tycker prisskillnaden är absurd, blir nog att modifiera Nvidia versionen för mina 7970 då jag inte tycker det är värt 1200kr mer för en modell spcefikt för AMD korten. Tycker det är galet och skulle gärna veta varför det skiljer så.

Kan tyvärr inte ge dig ett svar direkt utan jag kollar med inköpsavdelningen och återkommer till dig.

Skrivet av Smetig:

Hej inet!

Jag väntar ivrigt på att det ska komma ett mini-itx moderkort med amds nya fm2 socket!! Har ni någonting sådant påväg in i sortimentet?

Skrivet av Acherry:

Hej Inet!

Samsung ska snart släppa sin nya ssd samsung 840/ 840 pro. Jag har läst att den ska börja säljas den 15 Oktober, alltså mitten av månaden. Kommer ni att ha inne den på eran sida för försäljning då tro?

Får kolla med inköpsavdelningen och återkomma!

Gäller dessvärre inte längre!

Skrivet av Tim_coolboy1:

Hej, Har jag öppet köp eller bytesrätt på fyndhörnan ?

Nej, öppet köp gäller inte på produkter som ligger på fyndhörnan.

Det är därför du som kund endast kan handla produkter från fyndhörnan på plats i vår butik i Ringön för att du ska ha möjlighet att inspektera varan före sitt köp och även kan få veta varför en produkt ligger där då det finns väldigt många orsaker till det.

Observera att man alltid har fulla garantier (minst 1 år) på alla produkter från fyndhörnan och får dom utbytta precis som vanligt om dom visar sig vara defekta inom garantitiden.

Skrivet av kdid:

Hej Inet.

Jag ställer mig frågande till er hantering av serviceärende 75441, då jag fortfarande sitter med en defekt produkt.

* 2012-04-19 köpte jag en Zotac Zbox AD04 via JME-data. Serienummer G121023301*** (censurerat).
* 2012-05-11 gick JME i konkurs och ni förvärvade sedan JME. Produkten togs i bruk senare i juni. Produkten konstaterat vara defekt redan som ny (se detaljer kring felet samt att det även senare bekräftades i serviceärende 75441).
* Jag kontaktade er, då ni iom ert förvärv av JME Data erbjöd hantering av garantiärenden. Efter mycket väntan (dels pga. att jag var bortrest innan jag kunde skicka in den defekta produkten) så informeras jag om att Inet inte kan hantera mitt garantiärende. Detta då produkten är köpt via en distributör Inet inte arbetar med. Inet säljer dock Zotacs produkter, men säger sig inte ha någon möjlighet göra anspråk på garanti mot Zotac.
* Jag får produkten returnerad och hänvisas kontakta Zotac direkt. Zotac hanterar dock ej garantiärenden direkt mot kund för denna produkttyp och jag har ingen möjlighet att göra anspråk för garanti direkt mot Zotac. Jag har dock kontaktat Zotac direkt, men har ej fått något svar.

Jag sitter idag, över 5 månader senare, men en helt ny defekt produkt som varken återförsäljare (då de gått i konkurs), dess förvärvare (ni) eller tillverkare (Zotac) vill kännas vid.

Detta ställer mig starkt frågande till att fortsatt handla produkter från Inet eller Zotac, då jag som kund uppenbarligen riskerar att hamna i kläm i en tämligen fyrkanting garantihantering.

När ett företag går i konkurs så slutar garantier som du haft gentemot detta företaget att gälla och man får i dessa fall vända sig distributören eller tillverkaren för att åberopa garantin om man får problem med sin produkt. Att vi köpte upp JMEs konkursbo innebar inte att vi tog över alla deras åtagande gällande garantier och har inga skyldigheter att hjälpa kunder som handlat av JME.

Vi bestämde oss dock för att försöka hjälpa i dom fall där vi kan och i ren good will erbjudit att kostnadsfritt hantera garantiärenden åt JMEs tidigare kunder. Väntetiderna är lite längre än i vanliga fall för vi måste ta reda på vart och hur JME köpt produkterna och sen kommer en dialog med respektive tillverkare/distributör om att få produkten utbytt/krediterad.

I väldigt många fall har vi lyckats hjälpa kunder med sina garantiärenden men tyvärr har vi inte kunnat hjälpa alla. Det är tyvärr inte hållbart och skulle bli en alldeles för stor kostnad om vi själva skulle byta alla produkter från JME som går sönder under garantitiden.

Så informationen du har fått från vår serviceavdelningen är korrekt och jag är hemskt ledsen att vi inte kan hjälpa dig i det här fallet.

Om du är intresserad av att köpa en liknande dator så kan jag erbjuda dig inköpspriser på valfri ASrock Nettop vi har i sortimentet. Skicka oss ett PM isåfall så tar vi dialogen vidare där.

Stavfel
Visa signatur

Frågor? info@inet.se | 031-65 27 00 | Facebook | Discord
Instagram

Permalänk
Medlem

Hallå där! Jag skickade ett mejl till er för ett tag sedan där jag ville ha förslag på delar till en dator som ska byggas med er byggnadsservice. Svarar ni på sådant? Om ja, borde jag skicka mejlet igen?

Visa signatur

Those who cannot remember the past are condemned to repeat it.

Permalänk
Medlem

Tjenixen:)

Jag undrar om ni skulle kunna ta in "Phobya G-Silent 18 700rpm RED LED"?
Tycker att erat sortiment för just 180mm fläktar är lite tunt.

Sen vill jag ge en liten eloge till er personal i butiken på hötorget där jag fick en pingvin stång vid köp av lite små uppgraderingar. Trevliga som vanligt var dem också:)

Det känns också som att ni har sänkt butikspriserna rejält då det endast kostade 100kr mer i en order för ca: 3000kr, isåfall tackar jag för detta. Gillar verkligen att köpa i butik!

Sist men inte minst gillar jag att ni har ställt fram ett chassi som man kan känna och klämma lite på(r4 vid hötorget), mer av detta och mindre av spelen på era taurus datorer. Känns som dessa mest befolkas av pojkar i lägre tonåren(knappt ens det) som inte har något att göra efter skolan. T ex skulle det inte vara fel om ni tog fram tomma exemplar av Node 304 och Sugo08.

Sist men inte minst skulle jag rekommendera er att skriva i produktbeskrivningen på "Be quiet! L8 530W"(troligtvis 630W också) att det har korta kablar, särskillt pci-e. Fungerar perfekt i mitt TJ08-E(tackar er vid köpet av detta då jag var en riktigt dryg/jobbig kund) men skulle vara extremt svårt i ett miditower/större miditower.

Nu blev det väldigt mycket OT men hoppas att ni breddar er lite på fläktar i 180mm med ovannämnda modell("måste" vara den röda led modellen då den är 32mm tjock till skillnad från phobyas andra fläktar som är 25mm).

Visa signatur

Why procastinate now when I can do it tomorrow?

Permalänk
Medlem

Nu när ni har tagit in tangentbord från märkena "Zowie" och "Ducky", tror ni då det är möjligt att ni kan hämta hem tangentbord från Filco så småningom?

Permalänk
Medlem

Hej Inet, jag har ett stort problem med min Taurus dator från er jag köpte i Våras, har haft detta problemet ganska länge nu, det är så att min dator fryser när jag spelar en del spel (BF3, Sniper Elite V2, GR:AW2) och måste då stängas av med power-knappen.
Datorns komponenter (samma som när jag köpte, inte bytt eller rört någonting):
CPU: Intel i5 2320 Quad-Core (4 Cores) 3Ghz 6MB Cache.
GPU: MSI Geforce GTX 560 1GB GDDR5.
RAM: Corsair 8GB(2x4GB) 1600Mhz.
Motherboard: MSI P67A-C45.
HDD: 1TB Seagate SATA 6Gb/s.
PSU: Antec VP450P.
DVD/CD: Samsung 22X DL Black.
Enligt Asus Wattage Calculator är 450Watt för lite för detta systemet. Alltså måste väl det vara problemet?
I så fall undrar jag vad jag ska göra? Jag har köpt en speldator som inte har tillreckligt med Watts för att spela spel.
Kan jag få en ny PSU eller vad ska göras? Är väldigt irriterad på det här!

Permalänk
Medlem
Skrivet av Waowt:

Hej Inet, jag har ett stort problem med min Taurus dator från er jag köpte i Våras, har haft detta problemet ganska länge nu, det är så att min dator fryser när jag spelar en del spel (BF3, Sniper Elite V2, GR:AW2) och måste då stängas av med power-knappen.
Datorns komponenter (samma som när jag köpte, inte bytt eller rört någonting):
CPU: Intel i5 2320 Quad-Core (4 Cores) 3Ghz 6MB Cache.
GPU: MSI Geforce GTX 560 1GB GDDR5.
RAM: Corsair 8GB(2x4GB) 1600Mhz.
Motherboard: MSI P67A-C45.
HDD: 1TB Seagate SATA 6Gb/s.
PSU: Antec VP450P.
DVD/CD: Samsung 22X DL Black.
Enligt Asus Wattage Calculator är 450Watt för lite för detta systemet. Alltså måste väl det vara problemet?
I så fall undrar jag vad jag ska göra? Jag har köpt en speldator som inte har tillreckligt med Watts för att spela spel.
Kan jag få en ny PSU eller vad ska göras? Är väldigt irriterad på det här!

Absolut inte för lite watt i nätagget! ditt system lär dra lite drygt 200W i load:)
Uppdatera grafikkorts drivisar om du inte vill öppna ett garantiärende:)

Visa signatur

Why procastinate now when I can do it tomorrow?

Permalänk
Medlem
Skrivet av Sheik Yerbouti:

Absolut inte för lite watt i nätagget! ditt system lär dra lite drygt 200W i load:)
Uppdatera grafikkorts drivisar om du inte vill öppna ett garantiärende:)

Så du menar att Asus Wattage Calculator har fel?

Edit: Har installerat om Windows 2 gånger, installerat senaste drivisar flera gånger och installerat om drivisar flera gånger. Inget funkar.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Waowt:

Så du menar att Asus Wattage Calculator har fel?

Edit: Har installerat om Windows 2 gånger, installerat senaste drivisar flera gånger och installerat om drivisar flera gånger. Inget funkar.

Apperently:)
Det enda sättet att på ett korrekt sätt mäta wattförbrukningen är med en s.k. elmätare av det dyrare slaget:)

Om du inte tror mig kan du surfa in på sweclockers recension av ditt kort och se vad ditt system drar ungefär

Visa signatur

Why procastinate now when I can do it tomorrow?

Permalänk
Medlem
Skrivet av Waowt:

Så du menar att Asus Wattage Calculator har fel?

Ja och Nej!
Alla nätdels räknare runtom på nätet kan ej specifiera till 100% vad just din dator kommer dra.
Därför så kommer det bara vara en uppskattning av vad den BÖR dra PLUS pålagt en del för att det ska finnas en marginal att sätta i mer skit i datorn hd,fläkt,dvd,etc.
Dessa räknare räknar ju på allt i datorn går till 100% hela tiden (vilket det väldigt sällan gör).

Sen brukar det ju finnas en rekomenderad watt och en minimum watt på dessa och det övre jag beskrev är ju då minimum.
Maximum så tas även effktiviteten med i beräkningen och lägger således max watt (som datorn drar) på ca 80% av den totala watten (på nätagget) detta för att nätagg är oftas mest effektiva runt 80% dvs det är där minst ström omvandlas till värme och mest ström går till datorn.

Med andra ord så är dom inte direkt exakta i sina beräkningar vad dom är ganska ok på är att du kan se på ett ungefär hur mycket mer,mindre datorn kommer dra om du byter ett ati6850 mot ett nvidia 680 (heller annan cpu,etc).
Plus att det är ett bra verktyg för dom som inte vet ett dugg om datorer,etc för det är ju bättre att köpa ett nätagg med för mycket watt än för lite då för lite kan förstöra datorn helt när,om det skulle ge upp.

Det stora problemet med detta är ju att dom som inte vet ett dugg om datorer,nätagg,etc då oftas köper ett billigt skit nätagg på den watt dessa räknare säger istället för ett med mindre watt för samma pris (och bättre kvalitet) (heller samma watt och dyrare).
Tex du köper ett 700w hantol för 500:- så kan det absolut inte ge 700w utan då är det bättre att köpa ett 400w kvalitets nätagg som tex corsair,nzxt,FSP,seasonic för runt 500:- det med då detta troligen kommer ge mer watt än vad hantol skulle gjort.

Visa signatur

Nu när vi betalar för det!
Glöm inte bort att slänga alla plastpåsar i vattnet!

Skit nätagg (som inte alltid=med billigt) är enbart till för dom rika som har råd att byta ut allt när (inte OM utan NÄR) det dör!

Permalänk
Medlem
Skrivet av grizzly666:

Ja och Nej!

Jo jag vet att den inte är precis. Datorn är en färdigbyggd dator av Inet alltså har jag inte valt nätagg själv.
Jag tänkte att det kan vara nätagget för att
1: Det står på Wattage Calc att det är för lite.
2: Datorn krashar eller fryser bara när jag kör krävande spel (BF3, SEV2 mm).
3: Det verkar inte som att det är drivrutiner eller annat, har redan kollat upp det.

Får väl dra till närmaste Inet butik och låta dem kolla upp problemet.

Permalänk
Skrivet av Waowt:

Jo jag vet att den inte är precis. Datorn är en färdigbyggd dator av Inet alltså har jag inte valt nätagg själv.
Jag tänkte att det kan vara nätagget för att
1: Det står på Wattage Calc att det är för lite.
2: Datorn krashar eller fryser bara när jag kör krävande spel (BF3, SEV2 mm).
3: Det verkar inte som att det är drivrutiner eller annat, har redan kollat upp det.

Får väl dra till närmaste Inet butik och låta dem kolla upp problemet.

Defekt grafikkort då? agget är oftast inte boven (om det är bra kvalité).

Visa signatur

Min spel rigg:FD Define R4|VX 550W|i5 2500K|Corsair LP 4GBX2|Mammabräda P67 Extreme4|GTX 670 windforce|23tum u2312hm
Min gamla/HTPC:AMD 6000+|Ram 2GbX2|Radeon HD5770| XFX 450/nu XFX 550
Mitt bygge: ByggloggFri frakt INET:Fraktfritt sweclockers vid köp över 500kr

#Gilla inlägg som är bra & Använd citera/@"namn" vid snabbt svar

Permalänk

Låter som det är grafikkortet som spökar.
Lämna in datorn till någon inetbutik så kommer dom felsöka den åt dig och hitta felet.

Iom att du testat mjukvaru-relaterade grejer så bör det vara ett hårdvarufel, dvs fel på någon del.

Det är inte att nätagget som är för svagt, tänk själv. Inet bygger ju inte datorer med för svaga nätagg, då skulle ju inga datorer funka, eller hur?

Visa signatur

7700k | MSI Z170A Gaming Pro Carbon | EVGA 980ti | Corsair RMX 750W | 2*256gb Samsung RAID0 | NZXT H440 Vit | 16GB (2x8GB) DDR4 3000

Permalänk
Medlem
Skrivet av Waowt:

Jo jag vet att den inte är precis. Datorn är en färdigbyggd dator av Inet alltså har jag inte valt nätagg själv.
Jag tänkte att det kan vara nätagget för att
1: Det står på Wattage Calc att det är för lite.
2: Datorn krashar eller fryser bara när jag kör krävande spel (BF3, SEV2 mm).
3: Det verkar inte som att det är drivrutiner eller annat, har redan kollat upp det.

Får väl dra till närmaste Inet butik och låta dem kolla upp problemet.

Ladda ner msi afterburner och kör msi kombustor o se om skiten krashar

Visa signatur

Pc 1 : Gigabyte gtx 670 / I7-3770K / 8gb Ripjaws 2133mhz / 850W corsair / Z77A-GD65 / 1 tb hdd / Nzxt phantom fulltower

Pc 2 : Gigabyte gtx 670 / I5 2500K / 8gb 1600mhz vengeance / 650W platinum / Asus p8z68-v pro gen 3 / 1 tb hdd / Lian li pc 05an

Permalänk
Medlem
Skrivet av QQmore:

Ladda ner msi afterburner och kör msi kombustor o se om skiten krashar

Tack jag får testa det!

Permalänk
Inaktiv

Är det bara jag som ogillar att Inet bytt logga?

Permalänk
Hedersmedlem
Skrivet av killene:

Är det bara jag som ogillar att Inet bytt logga?

Jag gillar både typsnitt och logga bättre än den gamla, så från mig.

Visa signatur

W10, Intel 5820K, Asus X99-S, Crucial DDR4 2133MHz 32GB, Sapphire 290X Tri-X, Intel 730 SSD, WD Black+Green+HGST, Silverstone FT02, Corsair AX1200, Corsair K90, Logitech MX518, Eizo 2736w, Eaton 5115 UPS. Pixel 7 pro

Permalänk
Medlem

Måste bara ge er beröm för den nya loggan och typsnittet. Ser proffsigare ut, och mycket snyggare.

Visa signatur

Alla mina leksaker får inte plats här, så här jag listar istället mina favoritinlägg:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Utelåst hobbymoderator

Permalänk
Skrivet av killene:

Är det bara jag som ogillar att Inet bytt logga?

Som nedanstående, ser bättre ut nu.

Skrivet av MultiMan:

Jag gillar både typsnitt och logga bättre än den gamla, så från mig.

Skrivet av Bakgrund:

Måste bara ge er beröm för den nya loggan och typsnittet. Ser proffsigare ut, och mycket snyggare.

Japp, blev paff när jag surfade in där i morse. Ser mer personligt ut nu.

Visa signatur

Min spel rigg:FD Define R4|VX 550W|i5 2500K|Corsair LP 4GBX2|Mammabräda P67 Extreme4|GTX 670 windforce|23tum u2312hm
Min gamla/HTPC:AMD 6000+|Ram 2GbX2|Radeon HD5770| XFX 450/nu XFX 550
Mitt bygge: ByggloggFri frakt INET:Fraktfritt sweclockers vid köp över 500kr

#Gilla inlägg som är bra & Använd citera/@"namn" vid snabbt svar

Permalänk
Medlem

Inet, alla priser på kampanjerna på framsidan kostar 5999:-.. Tror ingen är sugen på en 64GB SSD för 6000 kronor Likadant med Sennheiser PC360 Alltså om man klickar på länkarna på förstasidan!

Visa signatur

CPU: i5 2500K @ 4,7GHz | GPU: Gigabyte GTX 670 OC | Mobo: MSI P67A-GD55 | PSU: BeQuiet Dark Power Pro10 550W | CPU-kylare: Noctua NH9-UB |Chassi: Inget | HDD: 2+1TB WD Green | SSD: Corsair Force GT 120GB | RAM: Corsair 16GB Vengeance CL9

Permalänk
Moderator
Moderator
Skrivet av killene:

Är det bara jag som ogillar att Inet bytt logga?

Personligen tycker jag att nya loggan är helt sanslöst ful, men den övriga uppfräschningen är trevlig.

Visa signatur

*-<|:C-<-<

Nytt namn, samma bismak.

Permalänk
Medlem

Hej, en snabb fråga till Inet: Har eran hemsida helt fått fnatt?

Verkar som väldigt många varor helt plötsligt kostar 5999 kr... T.ex. en Samsung 830 120Gb SSD för 5999 kr, Taurus Überkill med GTX690 också den för 5999 kr...

Om ni inte vill sitta väldigt många emailärenden där ni förklarar för folk varför de inte får sina produkter lär ni stänga ner sidan en stund...

Permalänk
Medlem
Skrivet av Idumhet:

Inet, alla priser på kampanjerna på framsidan kostar 5999:-.. Tror ingen är sugen på en 64GB SSD för 6000 kronor Likadant med Sennheiser PC360 Alltså om man klickar på länkarna på förstasidan!

Det verkar ha gått väldigt galet med prislappen, det mesta ligger på 5999kr. Har en kundvagn på 80.000 kr. Inte direkt så att jag beställer något med den prislappen. Lite vattenkylningssaker, en nippel för 5999. Tänkte köpa 10 st men 59 990 är lite för dyrt för kompressionsnipplar...

Verkar knas med era internetpriser, väljer man butikspriser så fungerar "rätt" priser.

Visa signatur

Spelburk: Lian Li O11D XL | R9 Ryzen 5950X |
Phanteks Revolt X 1000W | EVGA RTX 3090 FTW3 Ultra | G.Skill 3600MHz 64GB RAM | Samsung 49" C49RG90
HTPC 1: Streacom F1C | AMD A-5600K | Crucial M4 64 GB | 8 GB RAM @ 1866 MHz
HTPC 2: Raspberry Pi -> Raspbmc

Permalänk
Inaktiv
Skrivet av Broken-arrow:

Som nedanstående, ser bättre ut nu.

Japp, blev paff när jag surfade in där i morse. Ser mer personligt ut nu.

Skrivet av Daemon:

Personligen tycker jag att nya loggan är helt sanslöst ful, men den övriga uppfräschningen är trevlig.

Trodde att jag skulle vara den enda som inte gillade loggan där ett tag

Håller med Darmon, allt nytt är bra men loggan ser bedrövlig ut. Hade det varit första april så hade det varit kul. Men jag kan bara inte ta den seriöst..haha

/ omväxling förnyar

Permalänk
Skrivet av Idumhet:

Inet, alla priser på kampanjerna på framsidan kostar 5999:-.. Tror ingen är sugen på en 64GB SSD för 6000 kronor Likadant med Sennheiser PC360 Alltså om man klickar på länkarna på förstasidan!

Skrivet av PsyCor:

Hej, en snabb fråga till Inet: Har eran hemsida helt fått fnatt?

Verkar som väldigt många varor helt plötsligt kostar 5999 kr... T.ex. en Samsung 830 120Gb SSD för 5999 kr, Taurus Überkill med GTX690 också den för 5999 kr...

Om ni inte vill sitta väldigt många emailärenden där ni förklarar för folk varför de inte får sina produkter lär ni stänga ner sidan en stund...

Skrivet av Rosslan:

Det verkar ha gått väldigt galet med prislappen, det mesta ligger på 5999kr. Har en kundvagn på 80.000 kr. Inte direkt så att jag beställer något med den prislappen. Lite vattenkylningssaker, en nippel för 5999. Tänkte köpa 10 st men 59 990 är lite för dyrt för kompressionsnipplar...

Verkar knas med era internetpriser, väljer man butikspriser så fungerar "rätt" priser.

Dom löser det nu:) Riktigt kul bugg. Lite lustigt att det stannar på 5999. Kunde ju hamnat på vad som helst hade alla priser hamnat på 1kr lär dom bli överspammade med köp ordar;)

På deras sida:
Vi har för tillfället problem med prissättningen på vissa produkter (främst kablar). Problemen beräknas vara lösta inom kort!

Edit verkar som dom tog ner sidan också;) Var nog lika bra. Är ju inte roligt med negativ publicitet för dom har överpris:D

Visa signatur

Min spel rigg:FD Define R4|VX 550W|i5 2500K|Corsair LP 4GBX2|Mammabräda P67 Extreme4|GTX 670 windforce|23tum u2312hm
Min gamla/HTPC:AMD 6000+|Ram 2GbX2|Radeon HD5770| XFX 450/nu XFX 550
Mitt bygge: ByggloggFri frakt INET:Fraktfritt sweclockers vid köp över 500kr

#Gilla inlägg som är bra & Använd citera/@"namn" vid snabbt svar

Permalänk
Medlem
Skrivet av killene:

Är det bara jag som ogillar att Inet bytt logga?

Jag gillar den nya loggan, mycket snyggare än den gamla!

Visa signatur

Louqe Ghost S1 + L TopHat | ASRock Phantom Gaming ITX | Intel Core i9-9900K | Corsair Vengeance LPX 32GB | Gigabyte GeForce RTX 2080 Ti 11GB | Corsair SF750 Platinum | Samsung 970 EVO Plus 500GB | Intel 660P 2TB | Custom Vattenkylning CPU/GPU | Windows 11 Pro x64

Permalänk
Medlem
Skrivet av Broken-arrow:

Dom löser det nu:) Riktigt kul bugg. Lite lustigt att det stannar på 5999. Kunde ju hamnat på vad som helst hade alla priser hamnat på 1kr lär dom bli överspammade med köp ordar;)

På deras sida:
Vi har för tillfället problem med prissättningen på vissa produkter (främst kablar). Problemen beräknas vara lösta inom kort!

Edit verkar som dom tog ner sidan också;) Var nog lika bra. Är ju inte roligt med negativ publicitet för dom har överpris:D

5999:- är ju precis vad de tog för Samsung Ultrabooken som var på kampanj, så det kan ju vara därför

Visa signatur

CPU: i5 2500K @ 4,7GHz | GPU: Gigabyte GTX 670 OC | Mobo: MSI P67A-GD55 | PSU: BeQuiet Dark Power Pro10 550W | CPU-kylare: Noctua NH9-UB |Chassi: Inget | HDD: 2+1TB WD Green | SSD: Corsair Force GT 120GB | RAM: Corsair 16GB Vengeance CL9

Permalänk
Skrivet av Idumhet:

5999:- är ju precis vad de tog för Samsung Ultrabooken som var på kampanj, så det kan ju vara därför

Antagligen gick något snett just där ja:) mmm troligtvis något påskägg i programvaran;)

Visa signatur

Min spel rigg:FD Define R4|VX 550W|i5 2500K|Corsair LP 4GBX2|Mammabräda P67 Extreme4|GTX 670 windforce|23tum u2312hm
Min gamla/HTPC:AMD 6000+|Ram 2GbX2|Radeon HD5770| XFX 450/nu XFX 550
Mitt bygge: ByggloggFri frakt INET:Fraktfritt sweclockers vid köp över 500kr

#Gilla inlägg som är bra & Använd citera/@"namn" vid snabbt svar

Permalänk
Medlem

Gillar inte alls den nya uppdateringen. Ser väldigt oprofessionellt ut, definitivt fel val av fonter och sämre logga.

Visa signatur

MSI B650 Gaming Plus WIFI - Ryzen 7 7800X3D - XFX 7900 XT - Corsair 32GB DDR5 6000MHz CL36 - Fractal Design Meshify 2 Compact - Gigabyte Ultra Durable 850W

Permalänk

Fick hem min senaste leverans från inet idag, lika snabb leverans som vanligt, dock hade western digital lyckats med en rejäl fadäs så väntar nu på svar på mitt retur ärende då Western lyckats skeppa en 2 TB disk i en påse märkt 3 TB, snacka om att man blir lite snopen när man skall koppla in disken och de visar sig vara 1 TB mindre än vad man beställt, men som sagt inte Inet som gjort fel utan WD iallafall sålänge de snabbt och smidigt byter ut disken dvs.

Visa signatur

Game PC: Silverstone Ft2|Asus P9X79 DELUXE |Intel 3930K|16GB Corsair 1600 MHz|ASUS 290X DCII|480 GB Seagate 600 + 120 GB Corsair GTX|WD Raptor 150 Raid 0|Corsair AX750.
HTPC/Filserver: Fractal Design XL|ASUS Z87-A|Intel i5 4670K|16 GB Corsair 2400MHz|256 GB MX100 + 22 TB WD|Corsair 750HX. Laptop: ASUS N55SL|Hackintosh: HP dv5-1095eo 4GB|60 GB SSD

Permalänk

http://www.inet.se/produkt/5321312/arctic-f9-pro

WEBBPRIS: 5 999 kr Nu: 39 kr

Vilket erbjudande!

Visa signatur

Här skryter vi om vem som lägger ut mest pengar på hårdvara.