Packard Bell EasyNote LJ61-SB-710NC vs Samsung R720-FS03

Permalänk
Medlem

Packard Bell EasyNote LJ61-SB-710NC vs Samsung R720-FS03

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=458803 - Samsung

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?e=463637 - Packard Bell

*Notera att det står i prisjakts specs att upplösningen är 1600x900 på Packard Bell vilket är helt acceptabelt, men när man sedan besöker en av de två sidorna som faktiskt säljer denna laptop så står det där att max upplösningen bara är 1366 x 768 vilket är sämre än vad jag har på min gamla burk. Frågan är bara vilket som stämmer.

Snyggare design på Packard Bell datorn dock, men Samsungen är inget att klaga på. Prestanda mässigt vet jag dock inte vilken som är bäst, någon som kan hjälpa mig med det, här handlar det främst om olika processorer, men möjligtvis lite andra småsaker som jag inte har någon vidare kännedom om.

Någon som kan komma med ett bra argument varför jag ska välja den ena datorn och inte den andra?

Tack på förhand

Permalänk
Medlem

Enligt Packard bells hemsida så är det 1600x900 också vilket ger 2 källor mot en (elgiganten äger PC-City och de använder så vitt jag ser precis samma bas på deras hemsida och säkert samma info på sina produkter)

http://packardbell.se/showroom/b%C3%A4rbara/easynote-lj/easyn...

förövrigt är datorerna väldigt lika, men Samsungen har en bättre processor och på Packards Bells hemsida (länken ovanför säger att den datorn har ett ATi Mobile Radeon 4570, så kan vara värt ta reda på vilket kort som verkligen sitter i.

Har själv en Packard Bell Easynote som jag är nöjd över, inga som helst problem med den. Dock vet jag folk som med tidigare modeller (2år och äldre) som haft lite problem med överhettning, men det är inget jag märkt av, visst den blir varm men den har bara dött en gång då jag råkade proppa upp täcket rakt i utblåset