Bluescreen vid upplåsning av processor!

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Tibro
Registrerad
Nov 2007

Bluescreen vid upplåsning av processor!

Tjena, jag har en Athlon II x3 425 och låst upp den sista kärnan av processorn med ACC i bios och allt verkar funka utmärkt fram till login-screenen på Win 7. Innan jag hinner logga in får jag bluescreen med errorkoden "memory_error" något...
Vad ska jag göra för att få den vara stabil med kärnan upplåst?
Har ej prövat ändra volt, ej prövat i win xp, ej överklockat.

Setup:
Gigabyte GA-M720-US3
Athlon II x3 425
2 gb ram (800mhz)
FXF HD 5750 1gb
400w nätagg

CPU-Z:

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Jan 2003

Troligen behövs mera strömming - prova höja försiktigt.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Tibro
Registrerad
Nov 2007
Citat:

Ursprungligen inskrivet av jookeer
Troligen behövs mera strömming - prova höja försiktigt.

Tack för snabbt svar, ska testa detta.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Tibro
Registrerad
Nov 2007

Försökt ändra volten, men verkar inte funka... Kunde logga in, men det var segt som tusan! Stängdes av efter ca 1 min.

Mer förslag? Prövat felsäkert, samma där.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Apr 2009
Citat:

Ursprungligen inskrivet av solidtudor1
Försökt ändra nu, men verkar inte funka... Kunde logga in, men det var segt som tusan! Stängdes av efter ca 1 min.

Mer förslag? Prövat felsäkert, samma där.

Kan mycket väl vara så att den sista kärnan helt enkelt inte funkar. Därav anledningen den är av.

k.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
karlskrona
Registrerad
Maj 2008

Fick samma problem med min AMD Athlon II X2 550. när jag försökte låsa upp de sista 2 kärnorna, vet inte vad det var för felmeddelande, kollade inte så noga..
så jag fick nöja mig med en upplåst:)