AMD Phenom II X4 965 BE visar bara 2 kärnor

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Mölndal
Registrerad
Jul 2008

AMD Phenom II X4 965 BE visar bara 2 kärnor

Hej.
Jag har en AMD Phenom II X4 965 3,4Ghz Black Edition processor. När jag tittar i olika program såsom Aktivitetshaneraren, CPU-Z m.m. visar de bara 2 kärnor när jag ska ha 4.
Och det är black edition så de ska vara upplåsta?

Någon som vet felet?

Mitt Gaming Rig: Cooler Master HAF 932, 600w Zalman PSU, XFX 5770,AMD Phenom II X4 965BE 3,4Ghz, 1,4 TB HDD, 4g ram DDR3 1333Mhz.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Källaren
Registrerad
Mar 2005

Vad har du för moderkort?

Phenom2 X3 720 . DFI LanParty JR 790GX-M2RS . PowerColor Radeon HD 4850 "PCS" 1GB . Corsair 4GB (2x2GB) XMS-2 . Antec P180 Mini .

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Mölndal
Registrerad
Jul 2008
Citat:

Ursprungligen inskrivet av muhihihaha
Vad har du för moderkort?

Ett Asus M4A77TD PRO DDR3, Mer info http://www.inet.se/artikel/1900989/asus-m4a77td-pro-ddr3. Vad jag vet ska 4 kärnor fungera på det =/

Mitt Gaming Rig: Cooler Master HAF 932, 600w Zalman PSU, XFX 5770,AMD Phenom II X4 965BE 3,4Ghz, 1,4 TB HDD, 4g ram DDR3 1333Mhz.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Mölndal
Registrerad
Jul 2008

Någon som har haft samma problem?
Man ska la inte behöva låsa upp de andra kärnorna?

Mitt Gaming Rig: Cooler Master HAF 932, 600w Zalman PSU, XFX 5770,AMD Phenom II X4 965BE 3,4Ghz, 1,4 TB HDD, 4g ram DDR3 1333Mhz.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
I skogen
Registrerad
Okt 2001
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Magno9339
Någon som har haft samma problem?
Man ska la inte behöva låsa upp de andra kärnorna?

Flera som har haft samma problem...finns svar i forumet någon stans

Kör / msconfig -boot.ini/advanced options "klick ur rutan med "numproc"" eller ändra till 4a..

Sen starta om...om det inte funkar och rutan är ur kryssad första gången...så testa o ändra till 4 efter om starten.

Xp1700+@Max 2689 mhz FSB@Max 250 SC(Synk) NF7-S rev 1.2
Thorton@Max 2801.8mhz+(L2@512) FSB@Max 291+! 2,5.3.4.11 DC(1/1)3.54 Vdimm 2x256 mb bh5 Dfi Lanparty Rev B(4440+/4095+)

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Mölndal
Registrerad
Jul 2008
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Lastviking
Flera som har haft samma problem...finns svar i forumet någon stans

Kör / msconfig -boot.ini/advanced options "klick ur rutan med "numproc"" eller ändra till 4a..

Sen starta om...om det inte funkar och rutan är ur kryssad första gången...så testa o ändra till 4 efter om starten.

Tack för tipset! Det fungerade =D Trodde faktiskt inte att det skulle fungera först men det gjorde det.

Mitt Gaming Rig: Cooler Master HAF 932, 600w Zalman PSU, XFX 5770,AMD Phenom II X4 965BE 3,4Ghz, 1,4 TB HDD, 4g ram DDR3 1333Mhz.