GPU fläkten på max vid boot + ingen bild

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Summer '79
Registrerad
Maj 2002

GPU fläkten på max vid boot + ingen bild

Hejs, min burk mår mindre bra :3 Har ni synpunkter?

1. När jag kör en "kall" boot går GPU fläkten på max och inget händer

2. När jag rycket PSU kablen, trycket nån gånger på powerknappen sen stoppar i han igen bootar den

3. "Varm" reboot funkar

Vad beror detta på? PSUn Mobot ellet GPUn? System i sign

EDIT: Ingen som vet

CPU: Intel Core i7 4770K @ 4.2Ghz Motherboard: Asus Maximus VI Hero GPU: Zotac GeForce GTX 780 AMP Edition Memory: Kingston Beast 16GB @ 2400Mhz SSD: 240GB Intel 530 PSU: Corsair AX 860W 80+ Platinum Chassi: Corsair Obsidian 750D OS: Windows 7 x64 Professional 3Dmark11: 13739 3Dmark Vantage: 42063 Valley Benchmark 1.0 Extreme HD: 3016

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Finngården Norn
Registrerad
Feb 2008

Fick samma problem för ca 6mån sedan.. Prova två andra PSU:n och böt CPU, men ingen skilnad... En vecka senare dog Mordekortet. kanske det som händer dej med

Köpte nytt mordekort och nu funkar det igen.

AMD PhenomII X6 1100T-Corsair H80-Asus Crosshair IV Formula-Corsair XMS3 Vengeance 4x4Gb-Asus 6970 DCII-OCZ Vertex 4 250Gb-Corsair 1200AX-CoolerMaster CmStacker-Win8x64-Vantage P20600-Fire Strike 4100

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Summer '79
Registrerad
Maj 2002

Hade nån volt för hög, tog ur GFX kortet - clearade CMOS - Clockade om

Nu funkar han

CPU: Intel Core i7 4770K @ 4.2Ghz Motherboard: Asus Maximus VI Hero GPU: Zotac GeForce GTX 780 AMP Edition Memory: Kingston Beast 16GB @ 2400Mhz SSD: 240GB Intel 530 PSU: Corsair AX 860W 80+ Platinum Chassi: Corsair Obsidian 750D OS: Windows 7 x64 Professional 3Dmark11: 13739 3Dmark Vantage: 42063 Valley Benchmark 1.0 Extreme HD: 3016