Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
skåne
Registrerad
Feb 2010

Problem med HD5770

Hejsan alla SweC! Jag behöver eran hjälp, har monterat hela datorn men när jag startar den så fungerar allt utan grafikkortet. Fläkten snurrar inte heller. Om ni vet vad problemet är var snälla och hjälp till:(

AMD FX-8120 X8 @ 3,8Ghz | Antec Kühler 620 H20 - EVGA GTX 660 SC | Asus M5A99X Evo R2 | Corsair Vengeance 1600MHz 8GB | Seagate Barracuda 1TB | Corsair 650W | Fractal Design Define R4

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
regnvm Helsingia regio
Registrerad
Dec 2009

Re: Problem med HD5770

Citat:

Ursprungligen inskrivet av RayA
Hejsan alla SweC! Jag behöver eran hjälp, har monterat hela datorn men när jag startar den så fungerar allt utan grafikkortet. Fläkten snurrar inte heller. Om ni vet vad problemet är var snälla och hjälp till:(

Säkert glömt strömkabeln till kortet.

Laptop: ASUS-G751JY

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Luleå
Registrerad
Dec 2009

Re: Re: Problem med HD5770

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Zeuxlarsson
Säkert glömt strömkabeln till kortet.

Ja det är väl det enda, annars är det bara att skicka tillbaks det, om du nu inte har pressat in det i fel port eller liknande ^^

Stationär: [Intel i5 750 2,66Ghz]-[XFX Radeon HD5770 1GB DDR5]-[ASRock P55 Extreme]-[Corsair 2x2GB DDR3]-[WD Black 640GB]-[Corsair TX 650W]
Bärbar:  MacBook Pro 13" 2011 - Unboxing - Galleri
TV-spel: Playstation 3 40GB, Xbox 360 Elite, Wii, Gamecube, N64, NES

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
hemma
Registrerad
Jan 2007

Re: Re: Problem med HD5770

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Zeuxlarsson
Säkert glömt strömkabeln till kortet.

Min gissning också.

För att förtydliga det hela....koppla in kabeln här:

Stationär: Core i7 6700K @4.5 | MSI Z170 KRAIT GAMING | Corsair 16GB DDR4 | Noctua NH-U14S | Palit GeForce GTX 1080 Ti GameRock Premium | Corsair TX850M 850W | Fractal Design Define R5 | Samsung EVO 850 1TB | Acer Predator XB271HU | HTPC: NUC8I5 | 250GB SSD | 8GB DDR4 | Platta: Samsung Galaxy Tab A 10.1 | Bärbar: Dell XPS 15 i7 | NAS: AsRock Avoton C2750 | 8GB Ram | 2x6TB WD Red | 128GB SSD Cache

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
skåne
Registrerad
Feb 2010

Hej, det var strömkabeln. tack så mycket.

AMD FX-8120 X8 @ 3,8Ghz | Antec Kühler 620 H20 - EVGA GTX 660 SC | Asus M5A99X Evo R2 | Corsair Vengeance 1600MHz 8GB | Seagate Barracuda 1TB | Corsair 650W | Fractal Design Define R4

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Alingsås
Registrerad
Jul 2009

Hahaha xD

PhenomII x4 955 3.2Ghz @ 3.8Ghz | Corsair A50 | Lancool PC-K62 | PC HD5770 PCS+ | GA-MA790GPT-UD3H | 6GB DDR3 1333mhz (1x2GB, 1x4GB) | WD Black 640GB | Corsair VX550 | Samsung S223C | Scythe Kaze Master Pro 5.25"

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Växjö
Registrerad
Nov 2009

fail

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Järfälla
Registrerad
Maj 2008

Alla har vi varit nybörjare, onödigt att kalla det fail.. även om det är lite roligt

Kul att det löste sig iaf!

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Maj 2009

hehe, bra att du fixade det.

Antec Twelwe Hundred | Asus M4A78-E | Phenom 2 x4 940 Black Edition, Corsair H50 Hydro | Sapphire 5870 1GB Vapor-X | Fractal Design 650W | Kingston 4GB 800MHz DDR2 | Samsung SyncMaster P2450H | Apple iPhone 3GS 16GB | Sony PlayStation 3 Slim 250GB