Problem 5870 crossfire.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Okt 2007

Problem 5870 crossfire.

Har precis skaffat

2st 5870 i crossfire.

Nu till mitt problem:

När jag går in i ATI overdrive ser jag bara ett kort i tabben, samt det står 67 grader på kortet.

När jag kollar med speedfan så ser jag bara ett korts värme, 25-55 grader. idle-load.

Har jag gjort något fel när jag installerade eller så?

Här är lite resultat som jag fått:

Heaven bench:

allt som går maxxat med tesselation, 1920x1080:

runt 1100 poäng, typ 42 fps eller något.

3dmark 06:

14000 på ena, 9600 på andra

Vantage fick jag:

gpu: 25950

Hur ser resultaten ut? Verkar ju som att CF är på men att ATI inte kan se det.

Hur kan jag kolla vilka temps jag har?

Kör båda korten med 850hz, dvs XFX-oklockat.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
regnvm Helsingia regio
Registrerad
Dec 2009

Speedfan är INTE att lita på. Säger bara det.

edit: i overdrive finns en flik högst upp "Select gpu to configure".

Laptop: ASUS-G751JY

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Örebro
Registrerad
Aug 2006

För att kunna kolla temps på kort nr2 i ATI overdrive måste du först trycka på "låsa upp" knappen och sedan välja kort nr2 en par rader nedanför. Är det bara temps är ute efter funkar GPU-Z bra, tips för att se om crossfire är på är att testa detta:
http://img.photobucket.com/albums/v236/Fisher_Racing/4b1c5d0b... (snor lite från ATI forumet).

Kolla under crossfirefliken i catalyst om crossfire är ikryssat.

Define S | Seasonic Focus Plus 850w | Asus STRIX Z390-F Gaming | Intel i7 9700K + Noctua NH-D15 | 2x8GB Corsair DDR4 3200Mhz | Asus RTX 2080 STRIX OC | Samsung 840 Pro 256GB | Samsung 850 Evo 1TB | Asus Xonar Essence STX | Sennheiser HD650 + ModMic 4.0 | Acer XB271H | Dell U2412M

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Okt 2007

Kan bara se ett kort, men får ju runt 26k i Vantage, sett flera med överklockade 5870 i cf som får lägre så det bör jag vara rätt nöjd med eller?