Bränt Grafikkort????? HJÄLP!

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Ängelholm
Registrerad
Aug 2007

Bränt Grafikkort????? HJÄLP!

Hej

Det verkar inte bättre än att mitt grafikkort har farit åt helvete..... men saken e den att det spinner på bra och luktar inte bränt. Datorn startar fint men ingen skärmen får ingen signal... Har bytat ut kortet och då får jag signal+bild. Har jag verkligen bränt mitt fina kort då eller kan det va något annat???

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Maj 2009

kanske bara kontakten som körd, testa en annan anslutning på kortet VGA istället för DVi exempel.

kolla så att anslutningarna är hela.

Det är allt jag kan tipsa om, sen så får någon annan hjälpa dig vidare, men du kan juh iallafall testa det jag skrev

EDIT: lite info om datorn kan vara bra, iaf märke o modell på nätagget och grafik kortet

Lycka till

Intel i7 2600k@4.5Ghz - ASUS P8Z77-V - ASUS STRIX R9 390 - Vengeance 2*8GB - Samsung 830 128GB - OCZ Arc 100 240GB - Samsung F4EG 2TB - WD Green 3TB - FD Newton R2 650W - FD Define R4 - Be Quiet Dark Rock 2 - Asus USB-N53 - MG279Q - U2412m.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Oxelösund
Registrerad
Maj 2004

Gör som the_speed rekommendera. Om inte det fungerar, så testa och "baka" kortet i ugnen. Då måste du ta bort kylaren och alla plastgrejer på den. Jag länkar till tråden om hur du går till väga.

http://www.sweclockers.com/forum/showthread.php?s=&threadid=8...

Mvh AP

PS3 & PS4-Astro A50-Playseat GT-Thrustmaster T 500 RS Wheel-Ferrari F1 Add-on Wheel

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Finland
Registrerad
Dec 2009

Före du testar att "baka" grafikkortet ska du kolla om du har garanti kvar genom att leta efter kvitto eller åka dit du köpte och fråga om du får byta ut det.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Sundsvall
Registrerad
Jan 2008

För bakning se länk i min signatur.

O2+ODAC - Denon AH-D2000
NAD D 1050 - S.A.T Amplifix - Had Oy högtalare

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Ängelholm
Registrerad
Aug 2007

Tackar killar för svaren..... men det var biosen so spökade
nollställde den sen funka det. fattar inte hur det kunde funka med ett annat kort... för när det e biosen som e fel har jag hört att moderkortet inte skickar signaler till grafikkortet. Kan ju ha fel men men.

Nu funkar det iaf.