Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Feb 2010

2st 5770

tja köpte http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=332714 för nån vecka sen där får man med 2st XFX Radeon HD 5770 1GB GDDR5 . Jag kan inte mycket om datorer så jag vet inte om båda fungerar tsm som det ska, min polare har typ samma dator men bara ett sånt grafik kort och vi har typ samma fps o skit.
Fick med en "brygga" som man satt mellan grafikkorten och kopplat in den.
skulle vara tacksam om någon hjälpte mig

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Feb 2009

Har du aktiverat CrossFire i Catalyst?

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Feb 2010

nej, var laddar jag ner catalyst?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Feb 2009
Citat:

Ursprungligen inskrivet av lolzlo
nej, var laddar jag ner catalyst?

Installerat CD'n? Annars www.ati.com

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Borås
Registrerad
Okt 2008
Citat:

Ursprungligen inskrivet av lolzlo
nej, var laddar jag ner catalyst?

www.ati.com sedan support sedan graphic drivers och sedan väljer du va du har för något och till sist laddar du ned filen och installerar.

| Dustin Expo: Jonas// (Angående nuc:en) "Kommer vi se några mer högpresterande modell för oss som behöver lite mer oommph", Tomas Intel// "Det kommer mer oommph". Jonas// "Mycket trevligt" http://www.youtube.com/watch?v=Ur0V9ZsrQls

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Feb 2010

laddade ner från http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=win7/window... , ATI Catalyst™ 10.3 Suite for Windows 7 (64 bit)

under installationen började skärmen stängas av och på typ , ska det göra det eller är det nått fel. Men det stod att det inte inträffade några fel under installationen dock .

det är installerat nu, vad ska jag göra?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Feb 2009
Citat:

Ursprungligen inskrivet av lolzlo
laddade ner från http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=win7/window... , ATI Catalyst™ 10.3 Suite for Windows 7 (64 bit)

under installationen började skärmen stängas av och på typ , ska det göra det eller är det nått fel. Men det stod att det inte inträffade några fel under installationen dock .

det är installerat nu, vad ska jag göra?

Det ska göra så.

Kolla i CCC om CF är aktiverat - annars aktiverar du det!

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Feb 2010

antar cf=crossfire , det är redan inkrysat i enable. men dock på listan över är det bara med ett grafik kort , 1.ATI Radeon HD 5700 Series [ G2420HDBL ]
ingen .2 ska det vara så? fungerar allt som det ska nu?

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Aug 2007

CCC > Graphics > CrossFireX > Kryssa i rutan "Enable CrossFireX".

#1 Antec 300 | P5E X48 Deluxe | Q9550 @ 3,8GHz, Scythe Orochi | 4GB XMS2 @ 1066MHz | 2x HD4870 1GB - CF X - Accelero S1 R2 x2 | Corsair TX650W |
#2 Antec 300 | Gigabyte GA-P35-DS4 | E6850 3Ghz @ 3,6Ghz, Scythe Ninja | HyperX 2GB @ 1066Mhz | NX8800GT 512MB OC | Corsair CX 400W |

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Aug 2007
Citat:

Ursprungligen inskrivet av lolzlo
antar cf=crossfire , det är redan inkrysat i enable. men dock på listan över är det bara med ett grafik kort , 1.ATI Radeon HD 5700 Series [ G2420HDBL ]
ingen .2 ska det vara så? fungerar allt som det ska nu?

Så ska det va!

#1 Antec 300 | P5E X48 Deluxe | Q9550 @ 3,8GHz, Scythe Orochi | 4GB XMS2 @ 1066MHz | 2x HD4870 1GB - CF X - Accelero S1 R2 x2 | Corsair TX650W |
#2 Antec 300 | Gigabyte GA-P35-DS4 | E6850 3Ghz @ 3,6Ghz, Scythe Ninja | HyperX 2GB @ 1066Mhz | NX8800GT 512MB OC | Corsair CX 400W |

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Feb 2010

hmm , ok men tack för att ni alla hjälpt mig glad påsk.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Feb 2009
Citat:

Ursprungligen inskrivet av lolzlo
hmm , ok men tack för att ni alla hjälpt mig glad påsk.

Om du fortfarande är osäker - ladda ned GPU-Z, där står det om datorn använder båda korten