BFBC 2 FPS DROP När man zoomar!

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Kungsbacka
Registrerad
Okt 2008

BFBC 2 FPS DROP När man zoomar!

Hejsan!
Har spelat battlefield bad company 2 nu sen betan kom ut. och då lirade jag på min gammla burk, och låg på ungefär 60 fps konstant! förutom när man var recon och zoomar för då fick jag ungefär 100 - 130 FPS! rätt soft. men nu sitter jag på en ny burk som jag precis köpt och helt ny klockad. med dessa delar:

Gigabyte P55A-UD3
Intel i5 750 2,66GHz : overclocked : 3,3GHz

Har samma grafik kort som jag hade i den gammla burken!
och nu när jag sitter och lirar så har jag ungefär 80-100 fps konstant! förutom när jag zoomar för då fps droppar den ner till 40 fps och laggar lite väl mkt! siktet hänger inte med OSV!

Så ni här på sweclockers, vad är felet? någon som vet??

Jag har alla nya drivrutiner OSV!

Tack på förhand!

CPU: Intel Core i7 4770K 4.5 GHz (Haswell) Mobo: ASUS Z87-DELUXE ATX GPU: MSI GeForce GTX 780 Ti 3GB Minne: Corsair 8GB (2x4GB) CL9 2133MHz : Win7 Ultimate: x64 Spelar: DayZ

Besök gärna mig på
http://www.twitch.tv/sowztv

Trädvy Permalänk
Forumledare
Plats
Jönköping
Registrerad
Jun 2004

*tråd rensad*

Jag tog bort ett inlägg som bröt mot § 1 i reglerna.

Kontakta mig direkt vid frågor om eller synpunkter på modereringen/forumet och glöm inte att tala om vilken tråd det handlar om. Kontaktvägar: albert@sweclockers.com, kontaktformuläret och moderatorernas gemensamma pm-konto. Annat användbart: regler och feedbackforumet. Funderar du på att anmäla ett inlägg? Tveka inte! Gör det även om du är osäker. Det är vår sak att bedöma det, inte din.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Kungsbacka
Registrerad
Okt 2008

Bump!

CPU: Intel Core i7 4770K 4.5 GHz (Haswell) Mobo: ASUS Z87-DELUXE ATX GPU: MSI GeForce GTX 780 Ti 3GB Minne: Corsair 8GB (2x4GB) CL9 2133MHz : Win7 Ultimate: x64 Spelar: DayZ

Besök gärna mig på
http://www.twitch.tv/sowztv

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Sverige
Registrerad
Apr 2009
Skrivet av henkah:

Du har ett 9600GT, vilket inte är det bästa kortet, kan ligga i det. Och vad sägs som att inte bumpa när din förra bump blev borttagen?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Kävlinge
Registrerad
Feb 2002

Core i5 och ett 9600GT. Är det ens lönt att be om support? Kontakta närmsta dator butik för upgrade.

Macifierad militant mactivist....
"Why join the navy if you can be a pirate?" - Steve Jobs

Trädvy Permalänk
Forumledare
Plats
Jönköping
Registrerad
Jun 2004
Skrivet av henkah:

Notera att bumpning är förbjudet enligt § 4 i reglerna. Den här gången låser jag inte din tråd på grund av detta, men tänk på det i fortsättningen för att undvika att dina trådar låses.

För övrigt noterar jag att din signatur innehåller en färg för mycket. Signaturer får maximalt ha tre olika färger, men din har fyra stycken. Därför vore jag tacksam om du kunde justera din signatur.

Kontakta mig direkt vid frågor om eller synpunkter på modereringen/forumet och glöm inte att tala om vilken tråd det handlar om. Kontaktvägar: albert@sweclockers.com, kontaktformuläret och moderatorernas gemensamma pm-konto. Annat användbart: regler och feedbackforumet. Funderar du på att anmäla ett inlägg? Tveka inte! Gör det även om du är osäker. Det är vår sak att bedöma det, inte din.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Kungsbacka
Registrerad
Okt 2008
Skrivet av fusiob:

Du har ett 9600GT, vilket inte är det bästa kortet, kan ligga i det. Och vad sägs som att inte bumpa när din förra bump blev borttagen?

För det första var det inte mitt inlägg som blev borttaget och för det andra skrev jag i texten att det inte var så innan! och jag hade samma grafik kort LÄS INNAN ! TACK!!!!!

CPU: Intel Core i7 4770K 4.5 GHz (Haswell) Mobo: ASUS Z87-DELUXE ATX GPU: MSI GeForce GTX 780 Ti 3GB Minne: Corsair 8GB (2x4GB) CL9 2133MHz : Win7 Ultimate: x64 Spelar: DayZ

Besök gärna mig på
http://www.twitch.tv/sowztv

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Kungsbacka
Registrerad
Apr 2010
Skrivet av GAPa:

För övrigt noterar jag att din signatur innehåller en färg för mycket. Signaturer får maximalt ha tre olika färger, men din har fyra stycken. Därför vore jag tacksam om du kunde justera din signatur.

LOL! de syns juh knappt xD

Cpu: I5 750@ 3.3Ghz | Mobo: Gigabyte P55A-UD3 | Ram: 2x2Gig A-Data 1600Mhz gaming | Graffe: Asus 250Gts DK | Nätdel: Corsair HX650W

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Sverige
Registrerad
Apr 2009
Skrivet av henkah:

För det första var det inte mitt inlägg som blev borttaget och för det andra skrev jag i texten att det inte var så innan! och jag hade samma grafik kort LÄS INNAN ! TACK!!!!!

Är fortfarande inget välpresterande kort, du har inte gett ett piss i vad du kör för inställningar så är svårt att komma fram till något över huvudtaget.

GE MER INFO INNAN TACK

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Kungsbacka
Registrerad
Okt 2008

jag låg på medium med min gammla dator, ligger på samma inställningar. allt flyter på i spelet kan lira på high om jag vill det medhögsta men då får jag 45-50 fps, men fort jag zoomar på medium så går fpsen ner. innan gick fpsen upp med min gammla dator! Varför?

CPU: Intel Core i7 4770K 4.5 GHz (Haswell) Mobo: ASUS Z87-DELUXE ATX GPU: MSI GeForce GTX 780 Ti 3GB Minne: Corsair 8GB (2x4GB) CL9 2133MHz : Win7 Ultimate: x64 Spelar: DayZ

Besök gärna mig på
http://www.twitch.tv/sowztv

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Sverige
Registrerad
Apr 2009
Skrivet av henkah:

jag låg på medium med min gammla dator, ligger på samma inställningar. allt flyter på i spelet kan lira på high om jag vill det medhögsta men då får jag 45-50 fps, men fort jag zoomar på medium så går fpsen ner. innan gick fpsen upp med min gammla dator! Varför?

Testa runt mellan gamla och nya drivrutiner etc. installera om spelet.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Kungsbacka
Registrerad
Okt 2008

ne asså det är inte det, min kompis köpte exakt samma delar, fast 50W mer på sitt nättag! och händer samma sak för han, men skall kolla runt lite, verkar inte som ni kunde nånting om detta problem!

CPU: Intel Core i7 4770K 4.5 GHz (Haswell) Mobo: ASUS Z87-DELUXE ATX GPU: MSI GeForce GTX 780 Ti 3GB Minne: Corsair 8GB (2x4GB) CL9 2133MHz : Win7 Ultimate: x64 Spelar: DayZ

Besök gärna mig på
http://www.twitch.tv/sowztv

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
192.168.0.1
Registrerad
Maj 2007

Kan ju fortfarande vara drivrutiner?

[4690k@4,7GHz] [Asus Z97-A] [Asus GTX 970 Strix] [Corsair 16GB DDR3 1600MHz] [Samsung 830 120 GB] [WD Green 3TB]

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Kungsbacka
Registrerad
Apr 2010
Skrivet av henkah:

ne asså det är inte det, min kompis köpte exakt samma delar, fast 50W mer på sitt nättag! och händer samma sak för han, men skall kolla runt lite, verkar inte som ni kunde nånting om detta problem!

tror du att de kan vara att jag har 50w mer än dej? de låter fan konstigt isf

Cpu: I5 750@ 3.3Ghz | Mobo: Gigabyte P55A-UD3 | Ram: 2x2Gig A-Data 1600Mhz gaming | Graffe: Asus 250Gts DK | Nätdel: Corsair HX650W

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Solna
Registrerad
Feb 2004

Samma här...jäkligt jobbig bugg faktiskt.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Kungsbacka
Registrerad
Apr 2010
Skrivet av Oneone:

Samma här...jäkligt jobbig bugg faktiskt.

du tror de är W7/BF:bc2?

btw va har du för rig?

Cpu: I5 750@ 3.3Ghz | Mobo: Gigabyte P55A-UD3 | Ram: 2x2Gig A-Data 1600Mhz gaming | Graffe: Asus 250Gts DK | Nätdel: Corsair HX650W

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Solna
Registrerad
Feb 2004
Skrivet av Sammi90:

du tror de är W7/BF:bc2?

btw va har du för rig?

Win 7 64

280GTX
Quadcore @ 3.4
4gig ram
bla bla bla borde inte lagga men börjat göra det efter patchen det är iof rätt känt.