Hur mycket kan ja sälja ett 7800GT för?

Permalänk

Hur mycket kan ja sälja ett 7800GT för?

Jo som rubriken lyder undrar jag hur mycket ja kan sälja ett Xfx 7800Gt för?
Ville gärna lägga ut på blocket eller här på sweclockers men har ingen aning vad värdet kan ligga på de nu. De presterar ungefär som ett 8600gt som bror har..

Permalänk
Medlem

Max 250 kronor tycker jag.. Kortet är gammalt, strömineffektivt och du får motsvarande nya kort med fler funktioner som dessutom är svalare och mindre strömkonsumerande för ungefär 500 spänn. Bättre att ha det som backupkort imho.

Permalänk
Medlem

Har du tur så får du väl det för ett par hundra, men förvänta dig inget...
Min kompis sålde ett 9600GT för otroliga 700kr!!!!

Permalänk

då tror ja att ja sparar de, tjänar mer på de som backup isf, och annonspriser när ingen är intresserad, då skiter ja i de

tack för svaren

skoj att de kosta typ 2500nypris ;D

Permalänk

köpte ett 7900 gt, dock bara vattenkylare, för 100 spänn. hade ett trasigt 7900gtx med kylare som passade nämligen.

Permalänk
Medlem

jo nåra hundra typ.

Irriterar mig på folk som tex ska sälja sitt 8800gt som köpt det för 8000kr för 5 år sen och då idag kollar på prisjakt och ser att det kostar 2500kr och lägger ut det för 1500kr. En del av dom kanske försöker få ut "lite" $$ ur sitt kort i hopp om att någon går på det men några verkar helt borta om vad kortet är värt idag :S

Då ditt kort fungerar (utgår att det gör det ) så är det värt några hundra för någon som bara vill ha ett grafikkort att ersätta sitt trasiga med i sin dator och inte har krav på spelprestanda. Dock är många medvetna om ljudnivån och då hellre köper ett passivt kylt kort vilket sänker ditt korts värde, men det handlar bara om vem som köper det.

Att det kortet "De presterar ungefär som ett 8600gt som bror har.." vilket låter bra då 8600gt i namnet låter mkt bättre är faktiskt helt tvärtom :P, är insidan som räknas ;).