Mitt windows 7 nyckel blockers ac microsoft hjälp.

Permalänk
Avstängd

Mitt windows 7 nyckel blockers ac microsoft hjälp.

Hej jag har en kopia med windows 7 ultimate 64 bit. En kopia jag har laddat hem från pirate bay men när jag har installerat klart windows 7 och uppdateringar som kommer och sen efter omstarten av uppdateringar så inaktivers windows och det står att windows inte är aktiverat men från början innan alla uppdateringar installerades så var det aktiverat. Så jag undrar hur man löser detta problemet ? hjälp Mvh.

Permalänk
Medlem

Du köper Windows 7. Efter att du läst reglerna.

§ 7
Piratkopiering
Det är inte tillåtet att sprida länkar med anknytning till piratkopierat material. Det är inte heller tillåtet att diskutera hur man kringgår kopieringsskydd eller olovligen kopierar upphovsrättskyddat material.

All antydan till innehav av piratkopierat material är förbjuden.

Trots att det kan vara lagligt att göra privata kopior är diskussioner om detta förbjudet. Svensk och internationell lagstiftning är svårtolkad och föränderlig och eftersom forumets moderatorer inte är jurister som kan bedöma varje enskilt fall är samtliga diskussioner av denna typ förbjudna.

Permalänk
Hedersmedlem

Det är meningen att det skall fungera så. För övrigt är bryter som sagt diskussioner om piratkopierat material mot forumreglerna.
*låst*