Permalänk
Medlem
Skrivet av Xi:

Beror lite på vad han provade ja men omgivningen har jävligt stor betydelse.
För den slukar utrymme det gör den, och något som är väldigt viktigt det är ljuset!
Det måste vara ljust i rummet men inte några stora fönster/spotlights som lyser mot kinecten.
Så jag tror snarare han hade lite dåligt "test rum". Sedan är den inte helt 1/1 utan man måste tänka på att det är en liten fördröjning, i vissa spel mer i vissa mindre. Men testar du den under "rätt" förutsättningar så är det grymt roligt!

För jag kan tänka mig att många smäller upp den utan att tänka på omgivningen och inte veta hur man sätter upp den "rätt" sätt och kör på och sedan tycker den är skit för att den inte funkar som den ska.
Men det som krävs är lite ändringar i rummet. Men sen kan ju inte alla gilla den för man måste acceptera att det är en sak som är riktad till barnfamiljer, men ack så roligt man kan ha :)!

Lite kasst är det allt att man måste ha ett stort vardagsrum för att kunna lira det bra, men när man väl har det lär det ju fungera fint.

Visa signatur

ASUS H97-PRO ATX |Intel Core i5 4670K 3.4 GHz | ASUS Radeon R9 270X 2GB DirectCUII TOP | A-DATA 8GB (2x4GB) 1600Mhz | Samsung EVO 840 120GB | WD 1TB Blue 7200rpm 64MB | Fractal Design Integra R2 750W | Corsair Carbide 330R | Samsung S24D590 PLS | Windows 7 Pro 64-bit

Permalänk

jag köpte igår och tycker det är skoj som fan..myyycket roligare än wii. tråkigt är bara att jag måste stå pressad bak mot soffan för att överhuvudtaget kunna spela.. dvs precis på närmsta avståndet..är man då 2 så gnäller den + att hela min kropp ryms inte i kameran..

Permalänk
Medlem

Jo det är ett minus som jag skrivit tidigare så är det ngt som kan få folk att tycka illa om den så är det utrymmes kraven, men man kan ju förstå det också om man tänker efter lite. Men va fan vad gör man inte för att ha lite roligt och för MIG jävligt roligt har skrivit det förut men jag skriver det igen årets bästa köp för min del:D!

Permalänk

Här har ni en ypperlig länk som kan hjälpa er lite att förstå hur mycket utrymme man behöver och lite angående maximala förhållanden

Getting started

Ja, Xbox support sida för Kinecten är riktigt riktigt bra. (om än något långsam..)

Visa signatur

Regnar det så kommer det ifrån himlen.

annars står de i tidningen..

Permalänk
Medlem

Köpte Kinect i lördags, riktigt roligt att spela. Var lite tveksam först efter att ha läst några recensioner på nätet.

Fungerar ju helt perfekt, Plockade undan lite prylar bara i vardagsrummet så att inget är ivägen för kameran.

Har spelat Kinect adventures, Kinect sports och Dance central
Gillar sports mest, vad spelar ni och vad rekommenderas?

Visa signatur

Om något funkar, plocka genast isär det och kolla varför.

Permalänk

dansspel

hade ett löjligt barnsligt flin på läpparna när jag testade i lördags. nån som vet om något dans-spel funkar ok till kids under åtta? dvs någon som har testat?

Permalänk

Dance central fungerar perfekt även till barn ja

Kinecten noterar inte din ålder. Det den gör är att den förstår var som är armar och var som är ben. Det är vad den använder för att styra gubben i spelet. Så även om det är en liten person (Barn eller kortväxt) så kommer den ändå förstå vad som är ben och vad som är armar.

Visa signatur

Regnar det så kommer det ifrån himlen.

annars står de i tidningen..

Permalänk
Medlem

En ny fråga. Om man redan har en 360 S och en projektor, så har man ju oftast projektorn och 360´n brevid soffan i bakre delen av rummet. Låt oss anta att man skaffar kinect. Hur blir det med kopplingen? Om jag förstått det rätt så kommer det en strömkabel med kinecten om man köper den separat. Min tanke blir då följande... Behöver Kinecten enbart ström och flyttar själva signalerna trådlöst via wi-fi eller annan teknik mellan kinect sensorn och xboxen? Eller måste man ändå ha kabel mellan xboxen och kinecten. Är ju otroligt jobbigt om man måste skaffa en superlång kabel från kinect sensorn till xboxen.

Alltså: Går det att bara försörja Kinecten med ström via vägguttaget, och själva kinect fungerar trådlöst till 360:n?

Någon som kan uttala sig om följande sidor:
Details on Kinect, Wifi extension cable? | TekGoblin
Using USB extension cables and hubs with the Kinect sensor

Te x Nintendo Wii har ju löst problemet på följande sätt: WEBHALLEN.com - Speed-Link - Wireless Sensor Bar för Wii ....fungerar perfekt.

Visa signatur

"Once u go Intel, U never go back"

Permalänk

Kinecten går inte att ansluta trådlöst till xboxet. Det hade vart j*vligt smart faktiskt men än så länge finns det inga sådana möjligheter. Man kan ju hoppas att MS fixar det som en ny feature i framtiden.

Ja, man måste koppla in Kinecten antingen via AUX port (xbox S utan strömadapter)
eller med USB kabel och strömadapter.

Så är det som så att du har Xboxet långt ifrån TV där du ska ställa Kinecten så finns det antingen AUX kabel förlängning att köpa eller så behöver man helt enkelt en lång USB kabel.

Båda dessa finns att köpa via Microsoft Store Home

[EDIT] Angående den första länken du länkar till så är den något missvisande och jag ska se om jag kan förtydliga lite snabbt.

Köper man Kinect löst så följer det med en USB förlängning samt en power adapter. USB kabeln är till för dom gamla xboxarna som har en extern trådlös nätverksadapter. Saken är den att om man kör Kinecten till en gammal Xbox (som inte har AUX port) så måste man ansluta Kinecten via USB kontakt från baksidan. Usb kontakerna på framsidan rekomenderas alltså INTE för att driva Kinect. Några sådana här direketvid finns dock inte för den externa trådlösa nätverksadaptern som fungerar bra även med USB kontakterna där fram. Därför, om man har en extern trådlös adapter inkoplad där bak, får man en kabel förlängning för att kunna koppla in den där fram istället och ge plats där bak för en Kinect.

Ouch, mycket text. Hoppas jag inte förvirrade dig ännu mer.

Visa signatur

Regnar det så kommer det ifrån himlen.

annars står de i tidningen..

Permalänk
Skrivet av TroNi:

Dance central fungerar perfekt även till barn ja

Gott å höra
Thx