Windows 7 - Counter strike 1.6 problem.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Örnsköldsvik
Registrerad
Aug 2010

Windows 7 - Counter strike 1.6 problem.

Hejsan, jag har Windows 7 Ultimate på min stationära, och Windows 7 Home Premium på laptopen.

Har cs på båda två men det är problem.

Det fryser till varannan sekund när jag spelar både på single och multiplayer.
Detta gäller båda datorerna, har försökt med olika inställningar på båda som D3D och openGL, även uppdaterat drivrutinerna på båda datorerna.

Det funkade felfritt när jag har xp på stationära iaf.

Någon som sitter på en lösning?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Söderbärke
Registrerad
Maj 2008

En fråga, hur ser dina specs ut på datorn? (komponenter asså) om dem/den är gammalt kan jag förstå men annars skulle det kunna vara program i bakgrunden som stör, om du inte är newbie antar jag du gar fixat rates, fps_max osv?

Gaming, Better than nothing. | Intel Core i7 4970k @ 4.4 GHz | Corsair H80i | Asus Maximus VII Hero | Corsair Dominator Platinum Cl9-9-9-24 2x4GB @ 1600 MHz | Asus GTX 780 DC2 @ 1.1 GHz Boost | 2TB Seagate | Samsung 840 EVO 250GB | FD Define R4 | FD Newton R3 80+ Platinum 600w |

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Örnsköldsvik
Registrerad
Aug 2010

Kompontenterna relativt nya, klarar ju spel som wow, starcraft 2.
Fixat rates och fps..

Skumma är ju att det är på båda datorerna.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Hemma
Registrerad
Okt 2005
Skrivet av WihlWihl:

Kompontenterna relativt nya, klarar ju spel som wow, starcraft 2.
Fixat rates och fps..

Skumma är ju att det är på båda datorerna.

när man har problem med en dator så är det alltid bäst att lista upp alla komponenter i det första inlägget.

det gör det mycket lättare att hjälpa till med felsökning.

vad använder du för antivirus och mjukvarubrandväggar?

| HAF932 | Xeon X5675 @ 4 GHz | ASUS P6T Deluxe V2 | 18 GB @ 1391 MHz | R9 290X | O2 + ODAC | Samsung 850 500 GB + 2x WD Black 640 GB @ raid 0 + 2x Samsung 500 GB @ raid 0 | Win10 Pro 64-bit |

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Kalmar
Registrerad
Jul 2010

Har själv Windows 7 ultimate inga problem alls. Testat stänga av V-sync?